Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Neversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online

Cea de-a treia ediție a festivalului Neversea se anunță a fi una incendiară. Cele 10.000 de bilete la preț special s-au vândut în doar 24 de ore, fanii putând cumpăra acum abonamente și fără a se înregistra pe site-ul festivalului. Neversea 2019 va avea loc în perioada 4 - 7 iulie, în Constanța.

Publicat

pe

Public la festivalul Neversea
Public la festivalul Neversea

Călcând pe urmele ”fratelui său mai mare”, UNTOLD, Neversea devine pentru câteva zile principalul punct de atracție al festivalierilor. În doar 24 de ore, peste 10.000 de fani și-au asigurat intrarea pe plaja Neversea, unde timp de 4 zile și 4 nopți participanții trăiesc experiențe unice la malul Mării Negre.

Toți fanii Neversea pot cumpăra în continuare abonamente la un preț special pentru cea de-a treia editie a festivalului. În aceast moment, abonamentele se pot achiziționa și fără înregistrare pe site-ul oficial Neversea.

Click: Bilete/Abonamente la Neversea 2019

  • Abonamente acces general - 493,90 de lei
  • Abonamente VIP - 990 de lei plus taxe

Prețul final al abonamentelor normale va fi de 599 de lei plus taxe.

Neversea 2019 va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța. Organizatorii nu au dezvăluit încă niciun artist din viitorul lineup, dar promit artiști de renume internațional și o diversitate muzicală. Headlinerii vor fi anunțați în curând.

Cum a fost atmosfera la Neversea în 2018

În cele 4 zile de festival ale ediției din 2018, peste 210.000 de persoane, atât din țară cât și din străinătate, au trăit o atmosfera unică. Cei mai mulți festivalieri au venit din București și Constanța, un număr mare de participanți venind și din Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. La festival au putut fi văzute, de asemenea, steagurile Marii Britanii, ale Belgiei, Olandei și Israelului, dar și steaguri de peste ocean, din Canada și Statele Unite ale Americii.

Neversea 2018 a avut un lineup impresionant, ce a cuprins aproape 200 de artiști. Pe cele 7 scene ale festivalului au urcat Alan Walker, Hardwell, Jonas Blue, Red Foo, Steve Angello, Galantis, John Newman, Armin van Buuren, Tujamo, Scooter și Axwell&Ingrosso. Festivalul a marcat și câteva premiere, The Script și Aloe Blacc susținând în 2018 primele lor concerte în România.

Urmărește aftermovie-ul NEVERSEA 2018

Atmosfera unică trăită în cele patru zile de fanii festivalului NEVERSEA, dar și de artiștii care au urcat pe cele 7 scene a fost surprinsă în aproximativ 12 minute. Filmul poate fi urmărit mai jos, la rezoluție 4k.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 iulie 2019

Neversea 2019

Loc
Neversea Beach
Comentează

Trending