Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Maia Mălăncuș lansează un cover după piesa lui Mariah Carey - "All I Want For Christmas Is You"

Odată cu sărbătorile, micuța și talentata Maia Mălăncuș oferă în dar o variantă a celebrei „All I Want For Christmas Is You”, melodia deja sinonimă cu anotimpul rece.

Maia Mălăncuș a filmat într-un decor de poveste un videoclip colorat regizat de către Silviu Mindroc.

Maia, câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior, a lansat anul acesta a doua piesă, „Noi nu plecăm de aici”, după colaborarea cu ADDA pentru single-ul „Vreau să zbor”. Maia Mălăncuș a revenit în studioul mentorului ei, Marius Moga, pentru cea de-a doua piesă.

Maia nu este la primul cover, tânăra artistă a lansat până în prezent numeroase versiuni proprii la melodii celebre, pe canalul ei de YouTube, de la Annie Lennox, la Janis Joplin, până la Queen și mulți alții. Tot acolo, Maia postează periodic vlog-uri cu detalii din viața ei și numeroasele activități pe care le are - teatru, cursuri vioara și pian, școală etc.

“În sticluțele mici se țin esențele tari / Moga mi-a zis: ‘Ești gata, Maia, cât de sus poți să sari?’” este versul care o definește pe tânara artistă, care a demonstrat încă de la vârsta de 9 ani că are pachetul complet al unui artist mare.

La 7 ani câștigă ediția a X-a, sezonul 4, a show-ului „Next Star, jucând alături de Adela Popescu într-o scenetă de teatru cu multe zâmbete.

La 9 ani cucerește publicul cu vocea ei senzațională, carismă și atitudinea de star rock, fiind marea câștigătoare a primului sezon Vocea României Junior!

La 10 ani lansează în colaborare cu Adda, un videoclip intitulat „Vreau să Zbor”, în regia lui Silviu Mîndroc. Versurile piesei fiind compuse de Marius Moga, Marius Mirică, Loredana Căvășdan, Robert Toma și Adda.

Citește mai multe despre Maia Malancus
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online

Cea de-a treia ediție a festivalului Neversea se anunță a fi una incendiară. Cele 10.000 de bilete la preț special...

Închide