Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Annie Lennox revine cu o piesă nouă după 8 ani

Melodia poartă numele "Requiem for a Private War" și va face parte de pe coloana sonoră a filmului "A Private War". Mai multe detalii puteți afla din articol
annie-lennox

Filmul spune povestea jurnalistei de război Marie Colvin, care lucra pentru publicația The Sunday Times. Aceasta a decedat în Siria, alături de fotograful Remi Ochlik, în timpul războiului.

"A Private War" este inspirat dintr-un articol din revista Vanity Fair, "Marie Colvin’s Private War". Scenariul este scris de Arash Amel iar regia este semnată de Matthew Heineman.

Annie Lennox o cunoscuse pe Marie Colvin și a declarat despre aceasta:

"Nu pot să spun că era o prietenă, dar partea tristă e că dacă Marie nu ar fi fost ucisă, am fi auzit cu siguranță mai multe despre ea."

În 2014, Annie Lennox a lansat cel de al șaselea album solo, Nostalgia, o colecție a pieselor favorite din copilărie - conține melodii soul, jazz și blues. Primul single, "I Put a Spell on You", o reinterpretare a faimoasei piese din 1956, a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades Grey".

Citește mai multe despre Annie Lennox
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Provocarea starurilor: concurenții se întâlnesc cu cel mai aspru jurat

„Nu aveţi niciun pic de respect faţă de compozitorii şi interpreţii originali!” le-a spus Adrian Daminescu concurenților de la Provocarea...

Închide