Urmărește-ne în Social Media

2NormaL x What's UP - Tu nu știi

2NormaL și What's UP colaborează din nou și lansează "Tu nu știi". Piesa este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Această nouă piesă este de fapt o declarație de dragoste ce readuce în atenția ascultătorilor noștri faptul că indiferent de obstacolele apărute în viață, iubirea învinge și oferă alinare. Indiferent de banii pe care îi avem sau nu, suntem obligați de acest sentiment măreț să ne depășim condiția și să facem în așa fel încât în relație să primeze întelegerea și înțelepciunea pentru a păstra balanța virtuților dreaptă.
Piesa în sine este compusă anul trecut în urma colaborării cu Emeric Imre, atunci când am avut numeroase încercări de piese până când să ajungem la varianta finală a single-ului <<Regina>>.
La momentul respectiv, Marius Chină ascultând piesele ne-a spus că aceste versuri trebuie să facă parte din altă piesă. Zis și făcut, eu am venit cu ideea refrenului, iar What's Up l-a completat maiestuos prin talentul său înnăscut! Ne dorim ca această piesă să ajungă la inimile oamenilor și ca ei să rezoneze cu mesajul cheie, acela că iubirea trece peste toate piedicile, oferă liniște și siguranță", a declarat Eduard Cotoară de la 2NormaL.

What's Up a adăugat:

"Mă bucur din suflet pentru această colaborare, Edi nu îmi este doar coleg la Sprint Media pe această piesă, nu-mi este doar impresar, îmi este mai ales prieten. Sper din suflet să placă și publicului nostru această nouă piesă la care am pus mult suflet și s-a născut la propriu într-un vis, un vis de-al lui Edi! Doamne ajută!"

Proiectul 2NormaL a luat naștere în 2020 și are la activ 6 single-uri printre care "Regina" lansată alături de Emeric Imre & What's Up, un remake al celebrei piese "Nebun de alb", și "Shot-uri de iubire", piesă ce a fost lansată în vara lui 2022.

What's UP a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul a colaborat cu nume precum Andra, JO, RUBY, Arando Marquez & MRB, Șatra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții. Anul trecut, el a lansat "Ruine", o piesă despre dragostea și durerea ce rămân atunci când persoana iubită pleacă, dar și un featuring cu Andreea Bălan - "Băieți cu inima în blugi".

Comentarii