Urmărește-ne în Social Media

Tiesto - The Business

Tiesto a revenit cu o nouă piesă devenită hit instant, "The Business". Primeşte şi un videoclip, care începe cu o puştoaică într-o morgă şi asta nu e nici măcar cea mai ciudată parte a clipului. Tiesto a creat un nou "banger" şi a ales un vizual tare ciudat pentru a îl ilustra. Îl vedeţi în articol.

Dacă videoclipul "Thriller" al lui Michael Jackson ar primi o ediţie 2020, atunci ar arăta probabil că "The Business" al lui Tiesto. Aici avem un tânăr înviat din morţi, proaspăt ieşit din morgă şi care dansează de mama focului pe baruri şi mese. Tânărul zombie este dezintegrat de un automobil, dar nu se poate opri din dans nici măcar când este dezmembrat. Acest track nu este house-ul clasic sau trance-ul lui Tiesto, ci mai degrabă un EDM sau un hit pop cu o voce masculină gravă care îţi rămâne în creier.

Iar la final tânărul se dizolvă fix ca personajele din "Avengers" afectate de Thanos. Tiesto a început o nouă etapă în cariera sa, odată cu colaborarea cu Atlantic Records. De fapt "The Business" este şi primul său single sub umbrela lor. Videoclipul a fost regizat de către Christian Breslauer, iar personajul principal din clip este Casey Frey, un comediant cunoscut, semnalat de către o sumedenie de comentarii de pe YouTube. Nu ştiam că e aşa bine coordonat la dans şi are mişcări aşa bune.

Clipul a fost lansat după un concert live susţinut de celebrul muzician la Red Rocks Amphitheatre, un loc special pentru concerte şi spectaculos că design. Iată ce a declarat DJ-ul şi producătorul despre evoluţia sa în 2020:

Am lucrat mult în studio în ultima perioadă, am pregătit multă muzică, dar atunci când simți că ai o piesă specială așa cum este "The Business", abia aștepți să o împărtășești cu toată lumea. Și sunt cu atât mai entuziasmat cu cât este prima lansare din colaborarea mea cu Atlantic Records. Este prima piesă din multe altele care vor urma.

Tiesto are peste 36 de milioane de albume vândute, peste 8 miliarde de stream-uri în toată lumea şi o audienţă de peste 30 de milioane de fani. Cunoscut ca "The Godfather of EDM", Tiesto este singurul DJ care a primit premiul "The Greatest DJ of All Time" din partea Mixmag şi "#1 DJ" conform Rolling Stone. Ar fi trebuie să îl vedem mixând la SAGA Festival 2020 în Parcul Izvor chiar în această lună, dar evenimentul a fost amânat de pandemie pentru la anul.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 10 septembrie 2021

SAGA Festival 2021

Loc
Romaero
Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare