Urmărește-ne în Social Media

Tiësto & Black Eyed Peas - Pump It Louder

Tiesto şi Black Eyed Peas şi-au unit forţele pentru a readuce în actualitatea unul dintre cele mai mari hituri, "Pump It". Noua versiune se numeşte "Pump It Louder" şi primeşte un twist electro-EDM, cu un beat cumva mai simplu. Are şi un videoclip pe bază de dodgeball şi breakdance.

Originalul "Pump It" este cea mai de succes piesa Black Eyed Peas şi apărea în anul 2006, incluzând un sample din melodia "Misirlou" a lui Dick Dale, varianta surf din 1962. Acea melodie ajunsese în pop culture prin intermediul filmului Quentin Tarantino "Pulp Fiction" din 1994. "Pump It" a mai primit un remix în 2009, sub numele de "Pump It Harder", iar acum devine "Pump It Louder", sub oblăduirea lui Tiesto.

Acum acest track devine ceva mai dansabil, mai de club, dar un pic mai lent ca BPM. Dacă originalul "Pump It" avea în prim plan vocea lui Fergie, noua variantă pune în evidenţă vocea noului solist, J. Rey Soul. A fost păstrat riff-ul din filmul lui Tarantino, dar a fost totul încetinit faţă de original. Tiesto a plusat cu sintetizatoare şi un bas care animă ascultătorul. DJ-ul olandez s-a declarat încântat să lucreze cu will.i.am şi cu restul grupului.

DJ-ul are de altfel un an excelent, după ce lansat hitul "Hot In It", colaborare cu cântăreaţa Charlie XCX, dar a bifat şi 3 reprezentaţii memorabile la Tomorrowland. Una dintre seri l-a văzut revenind la rădăcinile sale trance. Şi în viaţa personală se produc schimbări, muzicianul devenind tată pentru a doua oară în august 2022, când s-a născut Viggo Tiesto Verwest. Asta l-a făcut să îşi anuleze câteva apariţii pe marile scene, pentru a fi alături de familie.

Black Eyed Peas continuă să se reinventeze, chiar dacă a rămas fără Fergie de ani buni deja. Membrii de bază sunt will.i.am, apl.de.ap şi Taboo, în vreme ce J. Rey Soul e vocal de 2 ani. Muzicienii au fost în România la Neversea 2022 şi ne-au uimit în acest an piesa "Don't You Worry", colaborare cu Shakira şi David Guetta. I-am văzut şi la El Carrusel în 2019 şi la UNTOLD în 2018.

Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare