Urmărește-ne în Social Media

Tiësto & Black Eyed Peas - Pump It Louder

Tiesto şi Black Eyed Peas şi-au unit forţele pentru a readuce în actualitatea unul dintre cele mai mari hituri, "Pump It". Noua versiune se numeşte "Pump It Louder" şi primeşte un twist electro-EDM, cu un beat cumva mai simplu. Are şi un videoclip pe bază de dodgeball şi breakdance.

Originalul "Pump It" este cea mai de succes piesa Black Eyed Peas şi apărea în anul 2006, incluzând un sample din melodia "Misirlou" a lui Dick Dale, varianta surf din 1962. Acea melodie ajunsese în pop culture prin intermediul filmului Quentin Tarantino "Pulp Fiction" din 1994. "Pump It" a mai primit un remix în 2009, sub numele de "Pump It Harder", iar acum devine "Pump It Louder", sub oblăduirea lui Tiesto.

Acum acest track devine ceva mai dansabil, mai de club, dar un pic mai lent ca BPM. Dacă originalul "Pump It" avea în prim plan vocea lui Fergie, noua variantă pune în evidenţă vocea noului solist, J. Rey Soul. A fost păstrat riff-ul din filmul lui Tarantino, dar a fost totul încetinit faţă de original. Tiesto a plusat cu sintetizatoare şi un bas care animă ascultătorul. DJ-ul olandez s-a declarat încântat să lucreze cu will.i.am şi cu restul grupului.

DJ-ul are de altfel un an excelent, după ce lansat hitul "Hot In It", colaborare cu cântăreaţa Charlie XCX, dar a bifat şi 3 reprezentaţii memorabile la Tomorrowland. Una dintre seri l-a văzut revenind la rădăcinile sale trance. Şi în viaţa personală se produc schimbări, muzicianul devenind tată pentru a doua oară în august 2022, când s-a născut Viggo Tiesto Verwest. Asta l-a făcut să îşi anuleze câteva apariţii pe marile scene, pentru a fi alături de familie.

Black Eyed Peas continuă să se reinventeze, chiar dacă a rămas fără Fergie de ani buni deja. Membrii de bază sunt will.i.am, apl.de.ap şi Taboo, în vreme ce J. Rey Soul e vocal de 2 ani. Muzicienii au fost în România la Neversea 2022 şi ne-au uimit în acest an piesa "Don't You Worry", colaborare cu Shakira şi David Guetta. I-am văzut şi la El Carrusel în 2019 şi la UNTOLD în 2018.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED