Urmărește-ne în Social Media

Tiesto - All Nighter

Tiesto tocmai a lansat noul său album, "Drive" şi îl promovează prin lansarea noului single "All Nighter". El aminteşte de clipurile Prodigy din anii '90, indicând efectele secundare ale petrecerilor prea lungi.

"All Nighter" prezintă povestea unui DJ care este readus la viaţă de paramedici şi în loc să îşi revină, începe să mixeze în ciuda vecinilor. Tiesto ne oferă un beat dansabil, cu o piesă mai apropiată de electro şi EDM decât de trance clasic. Sunt şi elemente de muzică electronică din anii '90 şi 2000 strecurate aici, dacă asculţi cu atenţie ce face synth-ul în fundal.

Elementele trance se strecoară spre final şi singurul lucru de reproşat acestui track e că e prea scurt. Fiind de aproape 3 minute lungime e la fix pentru a ajunge pe radio fără un radio edit. Cu siguranţă că live i se va adăuga un intro ceva mai lung şi o porţiune de trance visătoare spre final.

Pe 21 aprilie 2023 Tiesto a lansat în sfârşit mult aşteptatul album "Drive", disponibil sub formă de CD, LP şi digital. A sosit prin Atlantic Records şi reprezintă încununarea ultimilor ani de carieră ai DJ-ului olandez. Noua colecţie de track-uri a fost sărbătorită printr-o petrecere cu proiecţii 3D în Los Angeles.

Albumul include single-uri care au strâns deja multe milioane de stream-uri, precum "The Business", "Don't Be Shy", colaborare cu Karol G, dar şi "The Motto", cu Ava Max. Nu uităm de "Hot In It" cu Charli XCX şi "10:35" cu Tate McRae. Împreună sunt undeva pe la 3.5 miliarde de stream-uri obţinute de aceste piese. Componenta vizuală a lui "Drive", mai precis artwork-ul reprezintă un tribut adus de Tiesto unei pasiuni a sa mai puţin cunoscută, Formula 1.

Arta e inspirată de Marele Premiu de la Monaco din 2004, unde un diamant de 430.000 de dolari fixat în faţa unui monopost a dispărut. Albumul este unul concept, care simulează o ieşire epică în oraş, cu cluburi, personaje inedite, suişuri şi coborâşuri. "All Nighter" e doar începutul, apoi se lasă cu sticle de şampanie în "The Motto", hoteluri, dancefloor-uri şi poveşti de dragoste până la răsărit.

Pe Tiesto l-am văzut pe viu în România la Arena Naţională, în vara lui 2022, în cadrul SAGA Festival.

Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare