Urmărește-ne în Social Media

Three Days Grace - I Am the Weapon

La o lună şi jumătate de la concertul din România, trupa Three Days Grace a lansat un videoclip pentru single-ul "I Am the Weapon". Melodia este un single extras de pe cel mai nou album al trupei canadiene, "Explosions", care a sosit pe 6 mai.

Videoclipul "I Am the Weapon" include imagini de la concertele formaţiei şi cu puţin noroc vedem şi unele preluate din reprezentaţia de la Arenele Romane, dacă privim cu atenţie. Track-ul este unul catchy, uşor de fredonat, animat de tobe puternice şi de vocea energică a solistului Matt Walst, care se pregăteşte să împlinească un deceniu alături de grup, în calitatea de vocalist. El l-a înlocuit pe membrul fondator Adam Gontier în 2013.

"Explosions", cel mai nou album al trupei îşi ia numele de la tensiunea aflată în sufletele tuturor, între neliniştea socială, criză economică şi perioada pandemică. Artiştii menţionează un "punct de fierbere" parcă mai uşor de atins acum că oricând în ultimele decenii. Întrebaţi cu privire la efectul pandemiei asupra Three Days Grace, componenţii săi au declarat că au privit totul ca o vacanţă. Asta deoarece au fost plecaţi mai mereu în turneu în 2018 şi 2019.

Până să se dezmeticească era deja 2021 şi învăţaseră să colaboreze remote, punând bazele noului LP. Acesta a fost compus şi produs via Internet. Formaţia din Ontario, Canada a strâns multiple albume de platină şi are un record de 17 locuri întâi în clasamentul Mediabase Active Rock. Are şi 16 single-uri pe locul întâi în topul Billboard Mainstream Rock Songs. Printre marile sale hituri se număra "World So Cold", "Never Too Late", "Animal I Have Become", "Pain" şi "Home". Câteva dntre ele s-au auzit şi la concertul de la Bucureşti.

Deşi are o istorie de 25 de ani, trupa are doar 7 albume până acum. Primul era "Three Days Grace", lansat în 2003, iar apoi am avut un ritm de lansări din 3 în 3 ani. Iniţial grupul se numea Groundswell, da în 1997 a devenit Three Days Grace. Primul său mare hit a fost "I Have Everything About You", al cărui demo le-a obţinut şi contractul cu casa de discuri.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Three Days Grace concertează la Arenele Romane în 2022: vezi programul și regulile de acces

Canadienii de la Three Days Grace revin în România, cu un concert ce are loc pe 2 octombrie la Arenele Romane din București. Invitații speciali ai show-ului sunt americanii de la 10 Years. Consultă programul și regulile de acces la eveniment.

Publicat

pe

Three Days Grace
Three Days Grace │ FOTO: threedaysgrace.com

După două decenii în care au devenit trupa simbol a rockului alternative din Canada, Three Days Grace se mândrește cu numeroase discuri de Platină câștigate în mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: "Three Days Grace" (2003), "One-X" (2006) și "Life Starts Now" (2009). Pe data de 6 mai 2022, formația a lansat un nou material discografic intitulat "Explosions".

Program concert Three Days Grace

 • Meet and Greet: 18:00*
 • Open Doors: 19:00
 • 10 Years: 20:00 - 20:45
 • Thee Days Grace: 21:15-...

*important: Meet and Greet-ul este disponibil celor care au cumpărat pachetele speciale Meet and Greet.

Reguli de acces la concertul Three Days Grace

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugam în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

*Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Posesorii de bilete la categoriile "Premium" și "Teren", vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bielete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățara la acces.

 • Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K, E. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zonele Teren și Acces General.
 • Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei, pe teren. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zona Acces General. Nu vor avea acces în zona "Premium".
 • Categoria Acces General  - Bilete cu loc în Arenă, mai puțin în sectoarele K și E și fără loc în spatele categoriei Teren. Nu vor primi brățări. Nu vor avea acces în zona "Premium" și "Teren".

Bilete concert Three Days Grace

Prețul biletelor variază între 129 și 189 lei în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare