Urmărește-ne în Social Media

Roxen x DMNDS x Strange Fruits Music - Money Money

Roxen revine cu un nou single, în colaborare cu DMNDS și Strange Fruits. "Money Money" este o piesă veselă, despre iubire, distracție și beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Gustav Nyström, Kristin Carpenter, Alex Ghinea și Marcus White și produsă de Gustav Nyström și Rasmus Budny, "Money Money" se bucură de un videoclip colorat, pentru care artista a lucrat cu Isabella Szanto, Roberto Stan și Loops Production.

"Îmi doresc ca oamenii să se simtă bine ascultându-mi muzica, și poate să atragă în viața lor ceea ce își doresc. În ultima perioada am ajuns într-o stare de fericire imensa pe care vreau să o împart cu toată lumea. Pentru mine asta reprezintă <<Money Money>>: good vibes, happiness and the law of attraction", a spus Roxen.

Roxen a reușit să capteze atenția publicului datorită timbrului său unic. Lansări precum: "Ce-ți Cântă Dragostea", "You Don't Love Me" feat. Sickotoy, "Parte Din Tine" feat. DJ Project și "Spune-mi" au intrat în toate topurile naționale de la radio și TV, ajungând unele dintre cele mai difuzate piese ale momentului.

Proiectul DMNDS s-a bucurat de un succes enorm odată cu lansarea single-ului "Sexy Black", reușind să aibă peste 25 de milioane de stream-uri pe Spotify datorită playlist-urilor importante în care piesa s-a regăsit. Succesul lor nu s-a oprit aici, motiv pentru care piesa "Seven Nation Army" a ajuns pe poziția 6 în Top 200 Shazam Discovery France, evoluția în lumea muzicii dance fiind constantă și din ce în ce mai vizibilă.

Strange Fruits este un proiect muzical cunoscut la nivel internațional, cu peste 3.5 miliarde de stream-uri pe Spotify și milioane de vizualizări pe YouTube. Lansări precum: "Calabria" feat. Lujavo & Nito-Onna, "Blue (Da Ba Dee)" sau "Sweet Dreams (Are Made Of This)" sunt doar câteva dintre cele mai populare piese ale proiectului.

Comentarii

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Infinit" - AUDIO

Roxen revine cu o piesă care să emoționeze ascultătorii. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru sentimentele de afecțiune dintre două persoane, "Infinit" reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sunet și interpretare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Creditele pentru "Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu melodiile sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România.

Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. Recent, cântăreața a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa "Cenușă".

AUDIO: Roxen - Infinit

Citește în continuare