Urmărește-ne în Social Media

Bitză - Dor de casa feat. Bvcovia

Bitză și Bvcovia lansează "Dor de casă", o piesă care s-a născut tocmai dintr-un dor profund, de la mii de kilometri de cei dragi. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

Dragostea pentru familie și prieteni este unul dintre cele mai speciale sentimente pe care un om le poate experimenta într-o viață, iar Bitză și Bvcovia știu asta. Într-o țară din care tot mai mulți oameni aleg să plece zilnic, pentru a căuta un viitor mai bun peste hotare, piesa "Dor de casă" atinge un subiect greu.

"Piesa este scrisă în Spania, în momentul în care îmi era foarte dor de casă. Și Bvcovia a fost plecat din țară și mi s-a părut potrivit pentru vibe-ul piesei. Îmi place cum cântă și am discutat cu el despre subiectul ăsta. Este o piesă sinceră, venită din suflet, despre o experiență pe care am trăit-o pe pielea mea", a declarat Bitză.

Bitză este unul dintre cei mai cunoscuți artiști rap din România, care a apărut în industria hip-hop foarte aproape de începuturile sale. De-a lungul carierei, Bitză a demonstrat versatilitate și prin piesele sale care aparțin altor genuri muzicale, precum dance, RnB și soul. Până acum, discografia sa este formată din șapte albume rap care au fost nominalizate de patru ori la MTV Music Awards. De asemenea, pe YouTube, primele trei melodii ale lui Bitză au adunat peste 36 de milioane de vizualizări.

După o perioadă în care Bitză nu a fost atât de activ în industria muzicală, revenirea sa a fost anunțată în cadrul celui mai mare show online de muzică rap din România - Urbanist Sessions. În scurt timp, videoclipul a depășit pragul de 1 milion de vizualizări, semn că toată lumea era nerăbdătoare să audă ceva nou de la unul dintre artiștii lor preferați.

Cu peste 180.000 de ascultători, lunar, pe Spotify, Bvcovia este unul dintre cei mai de succes cântăreți de trap din România. Piesele sale reușesc să adune milioane de vizualizări pe YouTube și, de-a lungul carierei sale, a avut colaborări cu artiști apreciați din România.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED