Urmărește-ne în Social Media

Raluka - Îndrăgostiți Neuniform

Raluka a lansat "Îndrăgostiți Neuniform", o piesă despre amintirea unei iubiri pierdute. Melodia beneficiază de un videoclip senzual pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de Alex Pelin, piesa "Îndrăgostiți Neuniform" vorbește despre părțile dureroase ale unei povești de dragoste. Versurile "Nu ai idee cât te regret / Sunt nopți în care nu mai pot să dorm / Sunt zile-n care ne trezim / Îndrăgostiți neuniform" concentrează mesajul melodiei.

"Îndrăgostiți Neuniform" beneficiază de un videoclip regizat de NGM Creative. Clipul o prezintă pe Raluka îmbrăcată într-o ținută provocatoare, contemplând la amintirile fostei iubiri.

Raluka activează pe scena muzicală din 2008, abordând genuri ca dance, house şi pop. Provine din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu". A obţinut şi locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secţiunea Interpretare. Tânăra de 30 de ani s-a înscris tot în 2008 la preselecţiile emisiunii "Megastar", urmând să facă parte din formaţia Pepper Girls, alături de care a participat la acel show şi a terminat pe locul 2.

De-a lungul timpului, Raluka a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, având numeroase piese care s-au regăsit în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava - "Aroma", "Aer", "Love You", "I Like That Trumpet" au devenit hituri, având succes și la nivel internațional.

Recent, Raluka a participat la emisiunea "Te cunosc de undeva!" alături de Ana Baniciu. Cele două cântărețe au creat momente remarcabile și transformări ce le-au adus aprecierea juraților.

Comentarii