Urmărește-ne în Social Media

Eligarf X Raluka - Șah Mat

Eligarf și Raluka au lansat o piesă proaspătă, "Șah Mat", alături de un videoclip provocator și plin de mister. Este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

În producția lui Andi Horjea, cu versurile scrise de Eligarf, "Șah Mat" te poartă într-un delir fascinant, care îți va rămâne în minte mult timp de acum încolo.

Regizat de Cristi Roman, videoclipul muzical le pune în lumină pe Eligarf și Raluka în rolurile principale, explorând o poveste de seducție și chimie cu intenția de a-i da privitorului "șah mat".

"Am scris <<Șah Mat>> în 2022 și nici nu-mi imaginam că o voi lansa împreună cu Raluka. Piesa a luat naștere într-o noapte târzie, când dorința, pasiunea și viciul s-au împletit într-o poezie", a declarat Eligarf.

Eligarf este o muziciană talentată care compune direct din adâncul sufletului său. Vocea ei transmite fără efort emoții brute și exprimă artistic experiențe personale care i-au inspirat muzica. De la balade sfâșietoare până la melodii optimiste, muzica lui Eligarf este o oglindire a propriei călătorii și promite să se conecteze cu ascultătorii la cele mai profunde niveluri.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având numeroase piese care s-au regăsit în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava - "Aroma", "Aer", "Love You", "I Like That Trumpet" au devenit hituri, având succes și la nivel internațional. Alte piese ca "Ieri erai", "Dulce otravă", "Dragoste n-am", "Doi străini", "Îndrăgostiți Neuniform" sau "Două inimi" s-au bucurat la rândul lor de succes.

Comentarii