Urmărește-ne în Social Media

Cheloo - Ritmuetot

E o săptămână excelentă pentru fanii Paraziţii, care au primit întâi un single nou de la Ombladon şi acum unul de la Cheloo, "Ritmuetot". De altfel ar putea foarte bine să fie piesă Paraziţii şi vedeţi de ce în videoclip.

"Ritmuetot" are un videoclip clasic, în care Cheloo cântă în studioul de înregistrări, în vreme ce colegul Freakadadisk dă cu pumnii într-un pian. Ombladon apare pe un soi de refren la început şi final de piesă. Noul single a ajuns în Trending pe locul 17 în doar 48 de ore de la debut. Cumva cantitatea de vulgarităţi e mai redusă decât pe piesele Paraziţii clasice, dar sunt destule inuendo-uri cât să compenseze.

Versurile sunt despre falsitatea societăţii, despre păcănele şi videochat, despre "românul dresat" şi faptul că artistul îşi urăşte viaţa... dar iubeşte ceea ce face. De la obsesia pentru vânat Pokemoni într-o piesă de acum 5-6 ani, acum rapperul satirizează obsesia legată de fitness, stat pe chat şi jocuri de noroc.

Apariţia acestui single pe 24 martie la ora 00:00 nu a fost o coincidenţă, aceea a fost ziua când Cheloo împlinea 44 de ani. Suntem la 2 ani distanţă de la ultmul album solo al muzicianului, "Killing the Classics", care a fost bine primit de fani, mai ales pentru sumedenia de colaborări cu Daniel Lazăr. Două single-uri s-au remarcat de pe LP, "Iubirea Vieţii Tale" şi "La noi în cartier 2", colaborare cu Dan Gerosu, Ombladon, Freakadadisk, Rapstrolirical.

Cu doar o săptămână în urmă Ombladon lansa hitul "Los Maniachis" împreună cu Bitza şi Freakadadisk, o melodie clasică de pahar, care a spart deja top 10 Trending şi are 600.000 de vizualizări (clipul). Ultimul album lansat în formula Paraziţii a fost "Arma secretă", oferit pe platformele de streaming digitale în 2019. Între timp pe Cheloo îl vedem în postura de jurat longeviv la iUmor, chiar şi în sezonul 14 şi chiar şi după plecarea colegului Mihai Bendeac, înlocuirea sa cu Costel şi apoi plecare lui Costel.

Acesta a fost suplinit în noul sezon de duo-ul Cătălin Bordea şi Nelu Cortea.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Sezonul 15 iUmor are premiera sâmbătă, 16 septembrie de la ora 20:00

După câteva teasere cu privire la schimbarea de prezentatori şi juriu, iUmor sezonul 15 primeşte şi data de lansare. E vorba despre 16 septembrie 2023, de la ora 20:00 pe Antena 1. Ce e nou în acest sezon aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Sezonul 15 iUmor jurati
Sezonul 15 iUmor jurati │ FOTO: Antena 1

Ni se promit "cele mai neaşteptate numere de umor din toate colţurile lumii". Premiera iUmor sezonul 15 are loc pe Antena 1 şi AntenaPLAY, iar noul sezon aduce şi un jurat nou, pe Cosmin Natanticu în locul lui Bordea. Prezentatorii vor fi Emi şi Cuza, aflaţi în culisele show-ului alături de participanţi. Restul juraţilor sunt cei cunoscuţi deja: Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea.

Iată ce a spus Cosmin Natanticu despre noul sezon:

"Ce pot să spun despre acest sezon? Cu siguranţă că e unul absolut plin de umor! Sigur că nu mă arunc acum să spun că toţi concurenţii care au venit în faţa noastră au fost cei mai inspiraţi, dar au şi ei rolul lor. Va fi o demenţă controlată, deşi, pe ici pe colo, a fost greu de ţinut în frâu, cel puţin în ceea ce mă priveşte! Eu zic că n-ai scăpare, dacă te uiţi de la prima ediţie a noului sezon, cu siguranţă o să te uiţi până la final!"

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonaţi la canalul de YouTube şi vine cu noutăţi. Vom avea momente de circ şi acrobaţii, saltimbanci şi stand up, comedie de situaţie sau ridicol şi judecând după sezoanele trecute, tot mai puţini wannabe rapperi care să îl enerveze pe Cheloo.

Sezonul 14 iUmor s-a încheiat în luna mai a acestui an, iar câştigătorul a fost o tânără comediantă. Mihaela Pripici este numele său şi ea a început prost numărul, cu emoţii şi plecând în culise pentru a îşi reveni. S-a întors cu o complet altă energie şi a ajuns preferata publicului şi juraţilor. Are 23 de ani şi a primit premiul cel mare iUmor de 20.000 de euro.

În finală s-au mai aflat alţi 10 concurenţi.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu vor juriza cel de-al 15-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului de comedie de la Antena 1. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, acesta va porni în căutarea celui mai amuzant concurent, într-un sezon care se anunţă a fi unul cu totul neaşteptat.

Publicat

pe

Juriu iUmor sezonul 15
Juriu iUmor sezonul 15 │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 15-lea sezon iUmor, care va începe în curând la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la noile gazde, la concurenți, invitați și momente speciale, show-ul va reveni cu o formulă spectaculoasă, plină de surprize.

Recent, am aflat că Emi și Cuza vor fi noile gazde ale emisiunii. Acum, Cosmin Natanticu completează masa juriului, înlocuindu-l pe Nelu Cortea.

"Am primit cu mare bucurie propunerea de a face parte din juriul emisiunii iUmor, în sezonul cu numărul 15, şi aş putea spune că e un vis împlinit. Trebuie să recunosc că sunt foarte emoţionat, deşi ştiu că mă voi integra destul de uşor. Am o relaţie foarte bună cu toţi juraţii şi cu toată echipa de la iUmor, având în vedere faptul că am fost de foarte multe ori invitat special în cadrul emisiunii şi cu majoritatea de acolo sunt prieten. Nu vreau să îmi fac prea multe scenarii, vreau să iau totul pas cu pas şi să mă bucur de spectacolul de pe scenă şi nu numai! Ah, şi abia aştept să mănânc din mâncarea Deliei", a declarat Cosmin Natanticu.

Sezonul anterior al show-ului iUmor a fost câștigat de Mihaela Pripici. Ea a intrat la votul publicului alături de alți șase finaliști, printre care se numără: The Free Tenors, Paul Szabo, Teodora Nedelcu, Elena Voineag, trupa Duo Olé și grupul Pe Cap, format din mai mulți comedianți de peste Prut.

Citește în continuare