Urmărește-ne în Social Media

Bitza - Los Maniachis feat. Ombladon şi FreakaDaDisk

Bitza a lansat o piesă ca la început de mileniu, genul de track clasic de petrecere, "Los Maniachis". E o colaborare cu două treimi din trupa Paraziţii, Ombladon şi şi FreakaDaDisk. Noul single a primit şi un videoclip plin de umor, specific Paraziţii aş zice.

Bitza, devenit un prolific podcaster în ultimul an se întoarce în muzică şi nu oricum, ci cu un album nou. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă DJ Gojra în noul său podcast cu rapperul Phunk B. "Los Maniachis" are o doză de umor pueril şi clasicul mesaj anti poliţie pe care hip hop-ul îl propagă de decenii. Este şi clasica tematică legată de "maria" şi fumatul său, cu aluzie la "4 20" şi clasicele glumele împământenite de la Snoop Dogg şi Cypress Hill.

Videoclipul are ceva de "Las Fierbinţi", dar uşor în altă cheie, mai urban. Aparent scenariul şi regia video le aparţin chiar lui Ombladon şi Bitza. De muzică s-au ocupat Keri, Bitza şi FreakaDaDisk, iar versurile sunt scrise de Bitza şi Omblaon. La chitară cântă chiar Bitza. E amuzant să îi vedem pe cei doi rapperi îmbrăcaţi în port tradiţional mexican, mai ales pe Ombladon pe care îl prinde atât de bine costumul.

În ultimul an Bitza a mai lansat o colaborare, cu trapperul Bvcovia, "Dor de casă". A mai avut încă o colaborare cu Ombladon cu fix un an în urmă, pe piesa "Spune-mi", cu un videoclip regizat de către Sergiu Nicula. Tot în ultimii ani Bitza a lucrat cu Tata Vlad şi cu cu Deliric. Ombladon nu a mai lansat de ceva vreme material solo, în vreme ce Paraziţii a lansat în 2019 piesa "Arma Secretă".

Ombladon a lansat în 2004 albumul solo "Condoleanţe", în vreme ce în 2007 a lansat "Cel mai prost din curtea şcolii". Cheloo a lansat în 2021 albumul "Killing the Classics", la 10 ani de la ultimul său LP, "Celcareurăşte".

Trebuie să fim cu ochii pe "Los Maniachis", care e deja pe locul 19 în Trending-ul românesc şi e la câteva play-uri pe radio şi în cluburi distanţă de a urca şi mai sus în Trending. Ceva rar pentru doi hip hopperi cu state vechi în ziua de azi. Albumul lui Bitza ar trebui să apară în curând şi a mai fost prefaţat de colaborarea cu Phunk B pe piesa "Locul de Unde Vin".

Comentarii

Concerte & turnee

Smiley, Irina Rimes, Holograf participă la petrecerea de Revelion 2024 din Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un show de neratat, marcat de concertele unora dintre cei mai apreciați artiști români. Printre aceștia se numără Smiley, Irina Rimes și Holograf. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Smiley / Irina Rimes / Holograf
Smiley / Irina Rimes / Holograf │ FOTO: InfoMusic

Trecerea dintre ani va fi marcată de o petrecere la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Astfel, Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Mai mult, așa cum se cuvine pentru noaptea de Revelion, participanții vor putea admira un spectaculos foc de artificii.

Accesul la petrecerea de Revelion 2024 din Parcul Titan este gratuit

Cu un impresionant număr de hituri deținute, Smiley este unul dintre cei mai aclamați artiști ai României. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește. Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Citește în continuare