Urmărește-ne în Social Media

Ana Coman (feat. om la lună) - Apel în așteptare

Când iubirea pare-o iluzie, ne mai rămâne doar un "Apel în așteptare" și replicile unei conversații ce nu a avut loc. Ana Coman și om la lună poartă un dialog imaginar despre ce a fost, cu dorința unui încă fierbinte ce ar fi.

Nu toate relațiile rezistă. Unele se încâlcesc în întrebări fără răspuns, dar poate că asta nu le marchează finalul. Mai rămâne un "Apel în asteptare", pe care Ana Coman ni-l descrie cu fidelitate în noul ei single, înregistrat împreună cu om la lună.

""Apel în asteptare" (feat. om la lună) este singura piesă de pe albumul "9 Missed Calls" care nu era în plan. Aveam nouă piese, nouă gânduri, nouă situații, dar parcă lipsea ceva. Lipsea luminița aia de la capătul tunelului, despre care nu știi dacă e chiar lumina ce te anunță că ai răzbit, sau doar o crăpătură în zid prin care a intrat puțin soare, dându-ți speranțe deșarte.

Apel în așteptare e un semn de întrebare: ce faci atunci când nu mai știi dacă merită să mai speri? Continui să mergi mai departe sau renunți?

Și, cel mai important: ce faci atunci când nu știi dacă acolo a fost iubire?", spune Ana Coman.

De partea cealaltă a zidului, cu un răspuns menit să aducă lumină, este om la lună:

""Apel în așteptare" e un cântec la care ne-a făcut mare plăcere să contribuim și noi (Doru cu voce și versuri, Dragoș cu chitările). Ana Coman este minunată, băieții din trupa ei la fel, iar noi ne bucurăm că am făcut un cântec așa de frumos împreună. (...)

Și ca sfat de final, dacă vă pare rău și vă e dor de el/ea, zic să sunați și să vorbiți, chiar dacă nu mai găsiți telefoane cu fise. Merg și smartphone-urile. Poate iese bine până la urmă, n-avem de unde să știm."

Videoclipul piesei "Apel în asteptare" a fost produs de Stay Sharp Film, avându-l regizor pe Serghei Chiviriga. Single-ul a fost înregistrat, produs, mixat și masterizat de Daniel Olteanu.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31