Urmărește-ne în Social Media

Ana Coman (feat. om la lună) - Apel în așteptare

Când iubirea pare-o iluzie, ne mai rămâne doar un "Apel în așteptare" și replicile unei conversații ce nu a avut loc. Ana Coman și om la lună poartă un dialog imaginar despre ce a fost, cu dorința unui încă fierbinte ce ar fi.

Nu toate relațiile rezistă. Unele se încâlcesc în întrebări fără răspuns, dar poate că asta nu le marchează finalul. Mai rămâne un "Apel în asteptare", pe care Ana Coman ni-l descrie cu fidelitate în noul ei single, înregistrat împreună cu om la lună.

""Apel în asteptare" (feat. om la lună) este singura piesă de pe albumul "9 Missed Calls" care nu era în plan. Aveam nouă piese, nouă gânduri, nouă situații, dar parcă lipsea ceva. Lipsea luminița aia de la capătul tunelului, despre care nu știi dacă e chiar lumina ce te anunță că ai răzbit, sau doar o crăpătură în zid prin care a intrat puțin soare, dându-ți speranțe deșarte.

Apel în așteptare e un semn de întrebare: ce faci atunci când nu mai știi dacă merită să mai speri? Continui să mergi mai departe sau renunți?

Și, cel mai important: ce faci atunci când nu știi dacă acolo a fost iubire?", spune Ana Coman.

De partea cealaltă a zidului, cu un răspuns menit să aducă lumină, este om la lună:

""Apel în așteptare" e un cântec la care ne-a făcut mare plăcere să contribuim și noi (Doru cu voce și versuri, Dragoș cu chitările). Ana Coman este minunată, băieții din trupa ei la fel, iar noi ne bucurăm că am făcut un cântec așa de frumos împreună. (...)

Și ca sfat de final, dacă vă pare rău și vă e dor de el/ea, zic să sunați și să vorbiți, chiar dacă nu mai găsiți telefoane cu fise. Merg și smartphone-urile. Poate iese bine până la urmă, n-avem de unde să știm."

Videoclipul piesei "Apel în asteptare" a fost produs de Stay Sharp Film, avându-l regizor pe Serghei Chiviriga. Single-ul a fost înregistrat, produs, mixat și masterizat de Daniel Olteanu.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă "Peste noapte", noua piesă lansată de Ana Coman - AUDIO

Ana Coman lansează "Peste noapte" și continuă, astfel, seria de piese ce descos interiorul și-l dezvăluie publicului încifrat în metafore. Versurile sunt semnate, ca de obicei, de Ana.

Publicat

pe

Ana Coman - Peste noapte
Ana Coman - Peste noapte │ FOTO: Artwork de Cristi Melinte

"Avem piesăăăăăăăăăăă. Mulțumesc băieților mei Daniel Olteanu și Dan Minel Stoica, la fel ca de obicei, dar și lui Matei Puscaru care s-a băgat la bas pe bucata asta." - Ana Coman

"Peste noapte" este înregistrată la Inspirat Studio și produsă, mixată și masterizată de Daniel Olteanu. Noul single va beneficia și de un concert de lansare, programat să aibă loc astăzi, 10 august, în Quantic. Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Găsiți mai multe detalii în Agenda InfoMusic.

AUDIO: Ana Coman - "Peste noapte"

Ana a început să cânte în cadrul rubricii radio, "Ana are cântec", de la Radio Guerrilla, care a prins notorietate de-a lungul timpului. La început au fost cover-uri, dar ușor-ușor s-a ambiționat și a început să-și compună propriile piese. După prima piesă lansată oficial, "Real Life", produsă de Alexei Țurcan (Travka) au urmat câteva concerte în Expirat, participări la Sofar Iași & București, și o ascensiune destul de mare.

Din momentul lansării celui de-al doilea single, "The Hunt", i-a cooptat pe Dan Minel Stoica (Jurjak / NoruNegru / Tourette Roulette) și Daniel Olteanu (Jurjak), închegând un proiect serios. În luna mai a lansat al treilea single, "Run", produs de Daniel Olteanu, colegul de trupă. Au urmat concerte la Expirat, Control și la festivalurile Femei pe Mătăsari, Rocanotherworld, Electric Castle și Focus în The Park.

RECOMANDARE: Ana Coman: "Cred că momentul în care am început să compun a fost același în care am început să simt totul mai intens"

În martie 2020, Ana a lansat albumul de debut, "9 Missed Calls". Materialul este o împletire melodramatică a nouă momente distincte, aduse laolaltă de numitorul lor comun: căutarea fericirii. Dorințe, nevoi, regrete, acceptare, sexualitate și iubire, toate se regăsesc în cele nouă piese care alcătuiesc albumul de debut semnat Ana Coman. Materialul pune vulnerabilitățile pe masă, fără nicio frică. Ridică în slăvi nopțile albe, dă cu rațiunea de pământ și recunoaște că, uneori, poate fi prea mult.

Citește în continuare