Urmărește-ne în Social Media

pop

Ana Coman x Jean Gavril - Nu ți-am spus tot (lyric video)

Ana Coman și Jean Gavril colaborează pentru prima dată și lansează "Nu ți-am spus tot". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Ana Coman și Jean Gavril și-au unit vocile pentru "Nu ți-am spus tot", o piesă sensibilă, dar în același timp senzuală. Melodia a fost compusă de cei doi muzicieni și reușește să trezească multe stări: dragoste, dorință, dor, nostalgie.

"Nu ți-am spus tot" este extrasă de pe albumul "Pretext", pe care Ana Coman urmează să îl lanseze pe 8 martie. Este cel de-al doilea material discografic din cariera sa.

Ana a început să cânte în variantă acustică, voce și chitară, la Radio Guerrilla, în cadrul rubricii "Ana are cântec". Ulterior, Ana început să-și lanseze propriile piese și a avut parte de o ascensiune rapidă, participând la mari festivaluri din țară. În 2020, ea a lansat albumul de debut, "9 missed calls".

Creația muzicală a lui Jean Gavril cucerește cu încredere inimile ascultătorilor nonconformiști de muzică rock. Emoția, tupeul și libertatea îi definesc muzica - un mix dintre energia Woodstock, ușoare influențe pop și funk-ul anilor '60. Primele sale melodii "Totul sau nimic", "Tocuri" și "Fată, bea cu mine" au cucerit din prima publicul român, iar piesa "Oh, Ramona" a devenit un succes internațional datorită filmului cu același nume.

Comentează

Trending