Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Altcineva | Personal Video

ADDA lansează cea de-a șaptea piesă de pe albumul "Fata din Diamant". Noul single al artistei se numește "Altcineva" și este o melodie foarte personală, ce redă atât prin versuri și muzică, cât și prin intermediul videoclipului vulnerabilitatea unei femei în fața iubirii.

Compusă de către ADDA alături de Georgian Idriceanu, "Altcineva" prezintă povestea unei femei sensibile și în același timp rănite de cel pe care l-a iubit, dar care a ales să nu mai facă parte din povestea lor. Protagonistă în propriul clip, ADDA pune în fiecare vers pe care îl cântă emoție, iar videoclipul alb-negru reprezintă antiteza sentimentelor pe care artista o trăiește.

""Altcineva" face parte din povestea fetei din diamant. Și descrie starea de vulnerabilitate. De durere și dor. În același timp de nesiguranță și de slăbiciune, pentru că ea pasează mingea în terenul lui. Neputând să ia o decizie, cumva, îl roagă subtil pe el să o facă. Să-i dea încă un motiv să îl urască, deși are deja suficiente, dar nu le mai vede pentru că îl iubește prea mult", spune ADDA despre povestea din spatele versurilor celei mai noi piese ale sale.

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri" sunt o parte din single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de alte șapte piese noi. Albumul este disponibil online.

Originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, "Minți murdare", urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.

Comentarii