Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Ely Oaks x Minelli - Fantasy

Ely Oaks și Minelli colaborează pentru prima dată și lansează "Fantasy", o piesă dance-pop. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Ely Oaks și Minelli au reușit să adauge propriul touch melodiei "Fantasy". Minelli și-a oferit timbrul deosebit, iar Ely Oaks a conturat beat-ul potrivit pentru dans. Piesa vă va suna, cu siguranță, familiar, și va face ca fiecare inimă de ascultător de muzică Dance-Pop, să bată mai tare.

Ely Oaks este un producător de muzică din Austria, cu rădăcini italiene. După un remix pentru A7S și alte single-uri de succes, Ely Oaks s-a stabilit printre producătorii de succes și este pregătit pentru următorul pas cu Whizz Kid Publishing.

Minelli este una dintre cele mai de succes artiste și compozitoare din Europa de Est, care a scris multe hituri atât pentru sine, cât și pentru alți artiști cunoscuți. Lansările sale "Rampampam" și "Nothing Hurts" au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări pe YouTube.

"Rampampam" a ajuns chiar pe locul #4 în topul Shazam Global și pe locul #1 în Shazam Global Dance, unde s-a situat timp de câteva săptămâni. În plus, "Deep Sea", cântecul ei în colaborare cu celebrul DJ R3HAB, a ajuns pe cea mai fresh lansare a sa, albumul "Silver & Gold – Chapter II", și în unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music, primind, de asemenea, stream-uri din întreaga Europă. "Silver & Gold" a fost foarte bine primitși a ajuns la 18 milioane de stream-uri pe Spotify în prima lună de la lansare.

Trending