Urmărește-ne în Social Media

Minelli - All I Need (Visualizer)

Minelli a revenit în atenția ascultătorilor cu "All I Need", o piesă plină de optimism și cu un ritm contagios. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Creditele pentru "All I Need" îi revin lui Minelli pentru muzică și versuri. Producția a fost realizată de SICKOTOY.

"<<All I Need>> readuce acele old vibes. Nostalgia m-a lovit atât de tare când am scris această piesă și sper că mulți dintre voi vă veți regăsi în ea", a declarat Minelli.

Minelli este unul dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est, care a scris multe hituri atât pentru sine, cât și pentru alți artiști de succes. Lansările sale - "Rampampam" și "Nothing Hurts" - au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări pe YouTube. "Rampampam" a ajuns chiar pe locul #4 în topul Shazam Global și pe locul #1 în Shazam Global Dance, unde s-a situat timp de câteva săptămâni.

În plus, "Deep Sea", cântecul ei în colaborare cu DJ R3HAB, a ajuns pe cel mai nou material semnat Minelli, "Silver & Gold – Chapter II", și în unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music, primind, de asemenea, stream-uri din întreaga Europă. "Silver & Gold" a fost foarte bine primit de ascultători și a ajuns la 18 milioane de stream-uri pe Spotify în prima lună de la lansare. În 2023, Minelli a adăugat în discografia sa piesele "Peligrosa", "Fantasy", cu Ely Oaks și "Shurakato".

Comentarii