Urmărește-ne în Social Media

Minelli - No Tears

Minelli a lansat "No Tears", o piesă dance antrenantă, care te va învălui într-o atmosferă de distracție și energie. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Piesa a fost scrisă de Minelli și Yoshi Breen, iar producția a fost realizată de Sickotoy. "No Tears" se remarcă prin bass-ul său puternic, care oferă un ritm molipsitor, perfect pentru dans.

"<<No Tears>> vorbește despre conștientizarea că dragostea s-a terminat și acceptarea faptului că trebuie să mergi mai departe fără regrete", a declarat Minelli.

Minelli este unul dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est, care a scris multe hituri atât pentru sine, cât și pentru alți artiști de succes. Lansările sale - "Rampampam" și "Nothing Hurts" - au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări pe YouTube. "Rampampam" a ajuns chiar pe locul #4 în topul Shazam Global și pe locul #1 în Shazam Global Dance, unde s-a situat timp de câteva săptămâni.

În plus, "Deep Sea", cântecul ei în colaborare cu DJ R3HAB, a ajuns pe cel mai nou material semnat Minelli, "Silver & Gold – Chapter II", și în unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music, primind, de asemenea, stream-uri din întreaga Europă. "Silver & Gold" a fost foarte bine primit de ascultători și a ajuns la 18 milioane de stream-uri pe Spotify în prima lună de la lansare. În 2023, Minelli a adăugat în discografia sa piesele "Peligrosa", "Fantasy", cu Ely Oaks, "Shurakato" și "All I Need".

Comentarii