Urmărește-ne în Social Media

pop

Delta Goodrem - Paralyzed

Delta Goodrem a revenit cu ”Paralyzed”, o piesă ce descrie cu acuratețe starea prin care am trecut cu toții în perioada izolării. Melodia este lansată împreună cu un video cu versuri.

Publicat

pe

Delta Goodrem, artista și actrița australiană cunoscută pentru rolul din serialul "Neighbours", surprinde publicul cu o piesă emoționantă, ce ne amintește de perioada de început a carierei sale. "Paralyzed", deși a fost compusă din perspectivă proprie, este o melodie ce surprinde foarte bine pulsul acestor zile pandemice.

"Aceasta este noua mea piesă, "Paralyzed", o relatare a momentului în care întreaga lume se oprește și trebuie să o ia de la capăt. Uneori suntem forțați să alegem cărțile de joc dificile și să ne descurcăm cu ele. Bineînțeles că e o piesă personală, dar e aici pentru oricine are nevoie de puțină răbdare și de o oportunitate de a se opri și a-și pune viața în ordine. Să lăsăm muzica să vorbească pentru noi", a transmis Delta Goodrem.

Melodia a fost interpretată live în cadrul emisiunii The Voice Australia, din al cărei juriu face parte. "Paralyzed" va fi inclusă pe cel de-al 6-lea album de studio al artistei, disc pe care se vor regăsi și single-urile anterioare, "Keep Climbing" și "Let It Rain".

Trending