Urmărește-ne în Social Media

Delta Goodrem - Paralyzed

Delta Goodrem ne invită la un altfel de reality show, în care sinceritatea emoției transmise primează. Videoclipul piesei "Paralyzed'' ne-o prezintă pe artista australiană transformându-se într-o persoană mai puternică în fața reflectoarelor.

Delta Goodrem, artista și actrița australiană cunoscută pentru rolul din serialul "Neighbours", surprinde publicul cu o piesă emoționantă, ce ne amintește de perioada de început a carierei sale. "Paralyzed", deși a fost compusă din perspectivă proprie, este o melodie ce surprinde foarte bine pulsul acestor zile pandemice.

"Dați drumul la tobe, vă rog. Vă prezint videoclipul oficial al piesei "Paralyzed"! Regizat de minunatul Nick Waterman și alături de niște oameni extrem de dragi. A fost foarte special pentru mine să facem clipul ăsta împreună!", a transmis Delta Goodrem.

Melodia a fost interpretată live în cadrul emisiunii The Voice Australia, din al cărei juriu face parte. "Paralyzed" va fi inclusă pe cel de-al 6-lea album de studio al artistei, disc pe care se vor regăsi și single-urile anterioare, "Keep Climbing" și "Let It Rain".

Comentarii