Urmărește-ne în Social Media

electronica

CRISPIE x Minelli - GET GET DOWN

Minelli lansează "GET GET DOWN", în colaborare cu CRISPIE, o piesă dance plină de energie. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Minelli își continuă ascensiunea internațională cu o piesă ce are la bază o poveste extrem de interesantă. Single-ul este o interpolare și reinterpretare a melodiei "Me & The Gang", de pe coloana sonoră a celebrului musical "Hamilton" și aduce o nouă perspectivă asupra producției muzicale. "GET GET DOWN" îmbină stilul clasic, specific Hamilton, cu ritmuri dance și versuri molipsitoare.

Piesa a fost scrisă de Hamilton Bohannon, Charlot Boss, Krutsch, Sebastian Bliem, Guy Gross și Claus Capek, iar producția a fost creată de către Krutsch, Sebastian Bliem și CRISPIE.

"Sunt foarte bucuroasă că am colaborat cu CRISPIE și sper să auzim cu toții piesa asta pe repeat peste tot, pentru că noi suntem aici să ne distrăm!", a declarat Minelli.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare. "Rampampam", single-ul premiat cu trei discuri de platină în Polonia, a fost unul dintre cele mai mari hit-uri ale anului 2021 în materie de muzică dance în Europa, reușind să domine topurile muzicale din CEE & CIS, ajungând până pe #4 în Top 200 Shazam Global.

După succesul avut cu acest single, Minelli a revenit în atenția fanilor de peste tot din lume cu hit-urile "Nothing Hurts", "MMM" și Deep Sea". Mai mult, Minelli se bucură și de reușite din punct de vedere al carierei de compozitor prolific, putându-se lăuda cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum UP & Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) & Addicted (Sickotoy).

CRISPIE este un producător originar din Berlin, care a devenit cunoscut în lumea muzicii dance cu piese precum "Ladida (My Heart Goes Boom)" și "Remember Me". CRISPIE a ales să reinterpreteze melodia "Me & The Gang" de la Motown legend Bohannon, care i-a fost sursă de inspirație de multe ori pentru numeroase hit-uri.

Trending