Urmărește-ne în Social Media

electronica

CRISPIE x Minelli - GET GET DOWN

Minelli lansează "GET GET DOWN", în colaborare cu CRISPIE, o piesă dance plină de energie. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Minelli își continuă ascensiunea internațională cu o piesă ce are la bază o poveste extrem de interesantă. Single-ul este o interpolare și reinterpretare a melodiei "Me & The Gang", de pe coloana sonoră a celebrului musical "Hamilton" și aduce o nouă perspectivă asupra producției muzicale. "GET GET DOWN" îmbină stilul clasic, specific Hamilton, cu ritmuri dance și versuri molipsitoare.

Piesa a fost scrisă de Hamilton Bohannon, Charlot Boss, Krutsch, Sebastian Bliem, Guy Gross și Claus Capek, iar producția a fost creată de către Krutsch, Sebastian Bliem și CRISPIE.

"Sunt foarte bucuroasă că am colaborat cu CRISPIE și sper să auzim cu toții piesa asta pe repeat peste tot, pentru că noi suntem aici să ne distrăm!", a declarat Minelli.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare. "Rampampam", single-ul premiat cu trei discuri de platină în Polonia, a fost unul dintre cele mai mari hit-uri ale anului 2021 în materie de muzică dance în Europa, reușind să domine topurile muzicale din CEE & CIS, ajungând până pe #4 în Top 200 Shazam Global.

După succesul avut cu acest single, Minelli a revenit în atenția fanilor de peste tot din lume cu hit-urile "Nothing Hurts", "MMM" și Deep Sea". Mai mult, Minelli se bucură și de reușite din punct de vedere al carierei de compozitor prolific, putându-se lăuda cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum UP & Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) & Addicted (Sickotoy).

CRISPIE este un producător originar din Berlin, care a devenit cunoscut în lumea muzicii dance cu piese precum "Ladida (My Heart Goes Boom)" și "Remember Me". CRISPIE a ales să reinterpreteze melodia "Me & The Gang" de la Motown legend Bohannon, care i-a fost sursă de inspirație de multe ori pentru numeroase hit-uri.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Minelli lansează "Silver & Gold - Chapter II", un album cu și despre toate stadiile dragostei

Pe 3 martie 2023, Minelli deschide porțile universului său creativ și invită ascultătorii să se bucure de o nouă muzică. Artista lansează "Silver & Gold - Chapter II", un material cu ritmuri dance și EDM. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Copertă album Minelli - "Silver & Gold - Chapter II"
Copertă album Minelli - "Silver & Gold - Chapter II" │ FOTO: Minelli

Albumul "Silver & Gold" reprezintă un proiect început acum doi ani, care în sfârșit se arată lumii alături de 14 piese, printre care unele deja degustate de public. Pentru acest material, Minelli a colaborat cu diverși producători și songwriteri de pe tot globul, printre care Freedo (Chainsmokers, Rita Ora, Galantis, Ava Max), Jordan Shaw (Afrojack, Armin van Buuren) sau Yoshi Breen (Tiesto, Karol G, Lost Frequencies).

Numele albumului este oferit de una dintre cele mai îndrăgite piese de pe material, care după cum spune și Minelli, "este într-adevăr o bijuterie". Piesa în cauză este "Silver & Gold", o compoziție energică, parcă desprinsă dintr-un soundtrack de film cu o intrigă captivantă.

Fiecare piesă vine cu propria poveste și ritmuri specifice, ce reprezintă ideile creative ale lui Minelli, dezvoltate și prelucrate de-a lungul timpului. Fanii artistei se pot bucura deja de trei piese, "Think About U", "Could Be Something" și "Deep Sea", iar odată cu lansarea albumului, aceștia vor putea asculta alte 11 piese nou-nouțe: "Silver & Gold", "Maracatu", "Crazy", "Tonight", "Drinks on Mi", "Stay Awake", "Vitamin U", "Routine", "Memories", "Don’t u Worry" și "Kill the Lights".

Minelli este unul dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est. Aceasta a compus numeroase hituri pentru artiști celebri, cum ar fi "Up" și "Flashbacks" pentru INNA, "F*ck That" pentru Bastard sau "Addicted" pentru Sickotoy. Piesele "Rampampam" și "Nothing Hurts" au dominat topurile muzicale la nivel global, acumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări. "Rampampam" a ajuns pe locul 4 în topul Shazam Global și pe locul 1 în Shazam Global Dance timp de câteva săptămâni. În plus, "Deep Sea", cântecul ei în colaborare cu celebrul DJ R3HAB, este prezent pe unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music.

Citește în continuare

Trending