Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Revelion 2016: Horia Brenciu

Afiș Revelion 2016 cu Horia Brenciu la Berăria H

Un nou an se începe cu Chef de Viaţă! Te invităm la o seară de Revelion spectaculoasă cu Horia Brenciu & HB Orchestra, Julie Mayaya & Zaza Band şi The Zuralia Orchestra, chiar pe malul lacului Herăstrău, la Berăria H.
Iar pe lângă spectacolul de pe scenă facem spectacol şi în farfuria ta cu bucate bogate, marca Chef Cătălin Scărlătescu: curcani umpluţi, raţe prăjite, purcei vietnamezi la proţap, prepeliţe fripte, peşti nenumăraţi, antreuri şi deserturi fel de fel, salate dacă ţii la siluetă. Peste 50 de mâncăruri care mai de care, disponibile oricând pe toată durata evenimentului.

Bilete Revelion 2016: Horia Brenciu la Berăria H

  • Zona MOV: 390 de lei (în loc de 450 lei, doar 120 locuri disponibile la preţul redus)
  • Zona ALBASTRĂ: 490 de lei (în loc de 550 lei, doar 120 locuri disponibile la preţul redus)
  • Zonele GALBENĂ și VERDE: 590 de lei (în loc de 650 lei, doar 60 locuri disponibile la preţul redus)

Copiii de până în 12 ani beneficiază de 200 lei discount, loc la masă şi meniu complet. Toate zonele beneficiază de acces la ringul de dans central şi de toate mâncărurile şi băuturile din meniu. Contravaloarea poate fi achitată în 2 tranşe: 200 lei avans pentru rezervarea locului şi restul sumei până la 15 Decembrie.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 noiembrie 2015. Ref #84341

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.