Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Disney in Concert "Momente Magice"

Poster eveniment Disney in Concert \"Momente Magice\"

Pe 13 octombrie, începând cu ora 18:30, Sala Palatului va răsuna de melodii și emoții în cadrul unui eveniment de excepție: Disney în Concert "Momente Magice". De la clasicele îndrăgite precum "Cenușăreasa", "Frumoasa și Bestia", până la mai recentele "Frozen" sau "Moana", fiecare piesă va readuce în sufletele spectatorilor emoțiile și bucuria copilăriei.

Bilete Disney in Concert "Momente Magice" la Sala Palatului

  • Categoria I - 350 lei
  • Categoria II - 260 lei
  • Categoria III - 170 lei
  • Categoria I (20 % discount) - 280 lei
  • Categoria II (20 % discount) - 208 lei
  • Categoria III (20 % discount) - 136 lei

Alina Sorescu, Dalma Kovacs, Julie Mayaya, Florin Ristei, Liviu Teodorescu și Vlad Miriță vor fi acompaniați de orchestra simfonică "Valahia", sub bagheta dirijorului Matthew Freeman de la BBC Earth Orchestra.

Fiecare artist aduce propria notă de talent și farmec în cadrul acestui spectacol de neratat. De la vocile puternice și sensibile ale soliștilor precum Alina Sorescu și Liviu Teodorescu, până la interpretările pasionale ale lui Florin Ristei, Julie Mayaya sau Vlad Miriță, publicul va fi captivat de fiecare detaliu al acestui eveniment de excepție.

Orchestra simfonică "Valahia" va aduce muzica Disney la viață cu armoniile sale magice și subtile. Sub bagheta talentată a dirijorului Matthew Freeman, Sala Palatului va deveni un adevărat regat al melodiilor și bucuriei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 martie 2024. Ref #158558

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.