Urmărește-ne în Social Media

rock

Omul cu Șobolani

Poster eveniment Omul cu Șobolani

Omul cu Șobolani revine în Expirat Halele Carol cu un concert ce va avea loc pe 2 iunie 2022. Ești invitat să fredonezi cele mai îndrăgite piese ale trupei și să te bucuri de o atmosferă electrizantă.

Bilete concert Omul cu Șobolani la Fabrica

  • Presale - 70 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani - inspirat din titlul cărții lui Freud - este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța, în urmă cu douăzeci și cinci de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 mai 2022. Ref #147184

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.