Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Louis Tomlinson (ex One Direction) concertează în premieră în România

Louis Tomlinson, fost membru al celebrei trupe One Direction, ajunge pentru prima dată în România, cu un concert ce va avea loc în toamna anului viitor. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Louis Tomlinson în videoclipul "Bigger Than Me"
Louis Tomlinson în videoclipul "Bigger Than Me" │ FOTO: captură YouTube

Louis Tomlinson este un cântăreț și compozitor englez care a ajuns cunoscut la nivel internațional datorită trupei One Direction. Artistul cântă în premieră în Romania pe 17 septembrie 2023 la Arenele Romane din București, în aer liber. Evenimentul face parte din turneul mondial de promovare a albumului "Faith in the Future".

Louis și-a început cariera ca actor în seriale TV înainte de a participa la o audiție pentru The X Factor în 2010. După ce a fost eliminat ca interpret solo, acesta a fost pus într-un grup cu alți patru concurenți, astfel născându-se trupa One Direction. Formația a devenit una dintre cele mai bine vândute trupe din toate timpurile.

În 2016, trupa a luat o pauză și Tomlinson a lansat ca artist solo piesa "Just Hold On". Melodia s-a clasat pe pe locul doi în UK Singles Chart și a fost certificată cu discul de platină în Marea Britanie. În 2017, Louis a lansat "Back to You" în colaborare cu Bebe Rexha, piesă cu peste 400 de milioane de vizualizări pe Youtube. În același an, Tomlinson a lansat și "Miss You" și a apărut pe lista Debrett's din 2017 a celor mai influenți oameni din Marea Britanie.

Doi ani mai târziu, Tomlinson a apărut în sezonul 15 al emisiunii The X Factor ca jurat și mentor. În 2019, Tomlinson a lansat single-urile "Two of Us", "Kill My Mind", "We Made It", "Don’t Let It Break Your Heart" și "Walls". Albumul solo de debut - "Walls" - a fost lansat în ianuarie 2020 și s-a bucurat de un succes incredibil.

Artistul pregătește un album nou intitulat "Faith in the Future". Materialul urmează să fie lansat pe 11 noiembrie.

Tracklist "Faith in the Future"

  1. The Greatest
  2. Written All Over Your Face
  3. Bigger Than Me
  4. Lucky Again
  5. Face the Music
  6. Chicago
  7. Common People
  8. Out of My System
  9. Angels Fly
  10. Saturdays
  11. Silver Tongues
  12. She is Beauty We Are World Class
  13. All This Time
  14. Angels Fly
  15. Holding on to Heartache
  16. That's the Way Love Goes

Bilete concert Louis Tomlinson la Arenele Romane

Biletele se pun în vânzare pe 21 octombrie, la ora 11:00, și vor costa între 209 și 380 lei, în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii despre bilete, consultă agenda InfoMusic.

Trending