Urmărește-ne în Social Media

Louis Tomlinson - Out Of My System

Louis Tomlinson, fost membru al trupei One Direction, a lansat piesa "Out Of My System". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Louis Tomlinson se pregătește să lanseze un nou material discografic, dar înainte le mai prezintă fanilor bucăți muzicale pe de acesta. Este și cazul piesei "Out Of My System", ce se bucură astăzi de o lansare oficială. Cântecul este antrenant și puternic, marcat de influențe rock. Este acompaniat de un videoclip regizat de Charlie Sarsfield.

"Out Of My System" se va găsi pe albumul "Faith in the Future", ce urmează să fie lansat pe 11 noiembrie. Apoi, cântărețul britanic va porni într-un turneu de promovare a noului material și va poposi și în România, cu un concert la Arenele Romane pe 17 septembrie 2023.

Tracklist "Faith in the Future"

 1. The Greatest
 2. Written All Over Your Face
 3. Bigger Than Me
 4. Lucky Again
 5. Face the Music
 6. Chicago
 7. Common People
 8. Out of My System
 9. Angels Fly
 10. Saturdays
 11. Silver Tongues
 12. She is Beauty We Are World Class
 13. All This Time
 14. Angels Fly
 15. Holding on to Heartache
 16. That's the Way Love Goes

Louis Tomlinson a făcut parte din trupa One Direction. În 2016, formația a luat o pauză și Tomlinson a lansat ca artist solo piesa "Just Hold On". În 2017, Louis a lansat "Back to You" în colaborare cu Bebe Rexha, piesă cu peste 400 de milioane de vizualizări pe Youtube. În același an, Tomlinson a lansat și "Miss You" și a apărut pe lista Debrett's din 2017 a celor mai influenți oameni din Marea Britanie.

Doi ani mai târziu, Tomlinson a apărut în sezonul 15 al emisiunii The X Factor ca jurat și mentor. În 2019, Tomlinson a lansat single-urile "Two of Us", "Kill My Mind", "We Made It", "Don’t Let It Break Your Heart" și "Walls". Albumul solo de debut - "Walls" - a fost lansat în ianuarie 2020 și s-a bucurat de un succes incredibil.

Comentarii