Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Louis Tomlinson - Back to You ft. Bebe Rexha, Digital Farm Animals

Louis Tomlinson a lansat primul său single oficial de la dezmembrarea trupei One Direction. Melodia se numește ”Back to You” și este înregistrată în colaborare cu Bebe Rexha și produsă de Digital Farm Animals și The Dream Life.

Deși ”Back to You” este piesa lui Louis Tomlinson, primul minut al melodiei este intrepretat vocal de către Bebe Rexha.

”Am înregistrat și o versiune în care eu cântam primul, dar a trebuit să alegem varianta cea mai bună pentru piesă. Considerând emoția pe care ea reușește să o transmită și felul în care deschide linia melodică, a fost evident că trebuie să mergem pe această variantă”, a declarat Tomlinson pentru BBC.

Artista de origine albaneză Bebe Rexha a fost în ultimele luni o prezență constantă în topurile de profil, lansând single-uri de succes ca ”I Got You” și "No Broken Hearts". Aceasta a fost încântată să colaboreze cu Louis Tomlinson.

"Louis este unul dintre cei mai modești și de treabă oameni cu care am lucrat până acum. Merită tot succesul din lume. Sunt fericită pentru el", a scris Bebe Rexha pe Twitter.

Single-ul ”Back to You” se va regăsi pe albumul de debut solo al lui Louis Tomlinson, disc așteptat pe piață anul acesta. Ca și foștii săi colegi de trupă, Zayn Malik și Harry Styles, Tomlinson va aborda un stil muzical diferit de cel familiar fanilor One Direction.

”Misiunea mea, cu acest album, este de a mă îndepărta de acele piese hollywoodiene care vorbesc despre o iubire nebunească și ireală. Sunt atât de plictisit de ele. Pentru că provin din partea de nord a țării, am crescut ascultând trupe ca Arctic Monkeys și Oasis. Și felul în care aceste formații reușesc să transpună o poveste în versuri este atât de natural și lipsit de efort. E autentic, onest și la obiect. Acum, sunt sigur că dacă cei de la Arctic Monkeys m-ar auzi vorbind așa, ar fi contrariați, dar există o modalitate a încorpora în muzica pop această sinceritate conversațională”, a explicat Louis Tomlinson.

Citește mai multe despre Bebe RexhaLouis Tomlinson
Videoclipuri cu Bebe RexhaLouis Tomlinson
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE