Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Jennifer Lopez s-ar putea întoarce în brațele lui Ben Affleck, unul dintre foștii săi logodnici

Viața amoroasă a vedetei de 51 de ani este din nou în lumina reflectoarelor. Jennifer Lopez a fost văzută în compania lui Ben Affleck, la mai bine de 17 ani de când s-au despărțit. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ben Affleck și Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez │ FOTO: Warner Bros. Pictures (trailer "The Way Back") / videoclip piesă "Lonely"

La o săptămână după ce foștii logodnici au fost fotografiați la casa lui Jennifer din Los Angeles, cei doi au fost văzuți împreună în Montana. O sursă a publicației People a dezvăluit că Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați călătorind împreună într-o mașină într-o stațiune din Big Sky, unde actorul în vârstă de 48 de ani are o casă. Affleck se afla la volan, iar J.Lo pe scaunul pasagerului.

"[Jennifer] a petrecut câteva zile cu Ben în afara orașului. Au o legătură puternică. Totul a fost rapid și intens, dar Jennifer este fericită", a declarat aceeași sursă pentru People.

Mai mult, potrivit TMZ, legătura dintre cei doi ar fi început să prindă contur în luna februarie, când Affleck i-a trimis o serie de e-mailuri drăgăstoase.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au jucat împreună în filmele "Jersey Girl" și "Gigli". În 2002 au anunțat că se logodesc, însă au anulat nunta în 2003. În 2004 au anunțat oficial despărțirea.

Idila dintre cei doi actori vine după ce Jennifer Lopez a declarat luna trecută că a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Cei doi formau un cuplu de mai bine de patru ani, fiind logodiți din martie 2019.

În ceea ce-l privește pe Ben Affleck, acesta a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner, de care a divorțat în 2018. Ulterior, actorul a trăit o poveste de dragoste cu o altă actriță, Ana de Armas, de care s-a despărțit la începutul acestui an.

Comentează

Trending