Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Connect-R a vrut să înregistreze "Vara nu dorm" cu Tudor Chirilă: "Am așteptat răspuns de la el mult și bine"

Connect-R a dezmințit în podcastul lui Gojira un zvon care a circulat în interiorul industriei. Pus în fața unei ipoteze potrivit căreia hitul "Vara nu dorm" ar fi trebuit să ajungă în repertoriul lui Tudor Chirilă, Connect-R a povestit cum a fost de fapt scrisă piesa și cum a fost refuzat și apoi felicitat de vocalistul Vama.

Publicat

pe

Connect-R la podcastul lui Gojira
Connect-R la podcastul lui Gojira │ FOTO: Captură YouTube

Gojira "a dat din casă" și l-a pus pe Connect-R în fața unui zvon care a a circulat într-un cerc restrâns, în interiorul industriei muzicale. Asumându-și faptul că ar putea pune paie pe un foc inexistent, acesta l-a rugat pe artist să clarifice dacă piesa "Vara nu dorm" ar fi trebuit să ajungă la Tudor Chirilă și dacă ulterior a izbucnit un conflict între ei, care ar fi dat naștere la piesa "Perfect fără tine".

"Cum am fost mințit, așa mint și eu mai departe. De aia, fiind cu artistul aici, de față, rezolvăm chestia asta. O să vină și Chirilă și-o să spună partea lui de adevăr", a spus Gojira, enunțând și zvonul care a ajuns la urechile lui de la o sursă internă, respectiv "cineva care avea legătură cu industria muzicală, dar nu era artist"""Vara nu dorm" e o piesă pe care trebuia să o cânte Tudor Chirilă și a ajuns la tine cumva și Tudor s-a supărat și de aia a apărut "Perfect fără tine"".

Intrigat de această informație, Connect-R a vrut să afle cine se zvonește că ar fi scris "Vara nu dorm". Informația pe surse care a ajuns la Gojira nu conținea și acest detaliu, așa încât Connect-R a clarificat și acest aspect.

""Vara nu dorm" îmi aparține muzică și versuri 100%. Și e trecută la UCMR (Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România). Știu toți băieții...Răzvan Matache, care a orchestrat piesa, bineînțeles, tot sub conceptul meu", a detaliat Connect-R.

Connect-R: "Și-am trimis piesa, bro, și-am așteptat răspuns de la el (Tudor Chirilă) mult și bine, că n-a venit"

Pentru a explica de unde a apărut numele lui Tudor Chirilă în contextul lansării piesei "Vara nu dorm", Connect-R "a dat și el din casă", dezvăluind că și-a dorit să înregistreze piesa cu vocalistul Vama, dar că nu a primit niciun răspuns de la el atunci când i-a făcut propunerea.

"Treaba a fost în felul următor: am terminat piesa și zic: <<Bă, hai să profităm că e o piesă foarte bună. Hai să mai luăm pe cineva pe piesă să fie feat.>>. Primul la care m-am gândit, cu care să fie featuring-ul, n-o să-ți vină să crezi: Beandeac, bro. Aveam o mare prostie-n cap eu. Îl vedeam pe el că e foarte expus și e caterincă omul. După aia mi-am dat două palme singur: <<bă, ce treabă are Bendeac>>. Mi-am dat palmele respective și-am zis: <<Bă, nu, ia un artist>>. Și zic: <<Bă, Tudor Chirilă. Da, frate, hai să fac piesa cu Tudor Chirilă>>. Și-am trimis piesa, bro, și-am așteptat răspuns de la el mult și bine, că n-a venit."

Connect-R a dezvăluit și care a fost reacția lui Tudor după lansarea piesei, spunând că au rămas în relații bune și că e un artist pe care îl respectă.

"După ce piesa a ieșit și-a bubuit, el a venit la mine, personal, la Premiile de la Sibiu, m-a felicitat pentru piesă și pentru faptul că am început să cânt cu band și mi-a zis exact așa: <<Bro, îți dai seama că regret că n-am răspuns la apel, super tare piesa, super tare ce faci, oricând vei mai avea o altă treabă, let me know>>. (...) Nu s-a mai întâmplat că, nu știu, nu m-am gândit eu, dar e un artist pe care îl respect și cu care mi-ar plăcea să fac ceva, să fac o piesă. Dar așa a fost treaba", a detaliat Connect-R.

Puteți urmări întreaga conversație mai jos. În cadrul acestui podcast, Connect-R anunță și că va lansa în curând o înregistrare live a noului său album, "Înapoi la Zero", după un concept similar Tiny Desk by NPR Music.

VIDEO: Connect-R la podcastul lui Gojira, "Aproximativ Discuții"

Comentează

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending