Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

VAMA a lansat clipul "Perfect fără tine" - VIDEOCLIP

Urmărește videoclipul VAMA - Perfect fara tine și afla povestea noului imn pentru mersul la mare in 2013.
Artwork-ul single-ului VAMA - Perfect fara tine

Artwork-ul single-ului VAMA - Perfect fara tine

Fanii VAMA și nu numai ei au începând de astăzi imnul mersului la mare în 2013. Piesa "Perfect fără tine" este cadoul trupei pentru cei care evadează pe litoral de 1 Mai sau în weekend. Cântecul compus de VAMA, pe versuri de Tudor Chirilă, beneficiază de un videoclip de atmosferă, filmat pe plaja de la Corbu și regizat de Alexandra Sandu.

Artwork-ul single-ului VAMA - Perfect fara tine

Artwork-ul single-ului VAMA - Perfect fara tine

"Clipul nostru vorbește despre prietenie. Prietenia care nu-și supune participanții la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstrații. Prietenia le presupune, le conține. Orice iubire ratată se reface mai întâi în brațele prietenilor. Așa că într-o zi, când nu mai poți, îți iei câmpii și fugi la mare. Asta am învățat eu că avem, fuga către mare ca să ne rescriem povestea. Pare un clișeu comercial. O fi. De câte ori nu fotografiezi răsăritul? Este un cântec vesel, optimist, de vară și pentru asta am ales ca refrenul să fie reggae. Pentru noi Perfect fără tine este imnul verii." spune  Tudor Chirilă

Scenariul videoclipului a pornit de la o idee a Alexandrei Sandu, rezultatul fiind o colaborare Alexandra Sandu, Tudor Chirilă și Emilian Floareș. Este vorba de un tânăr care se ceartă cu iubita și pleacă singur la mare. Pe drum, el își dă mașina pentru o dubiță, întâlnind în context o fată hippie. VAN-ul se umple de petrecăreți, inclusiv cu membrii VAMA, toate lucrurile conducând la o petrecere pe plajă. Despărțirea cuplului inițial și evadarea de unul singur pe litoral duc spre un nou început amoros pentru protagonist.

Tudor Chirila si Andreea Cohuț în videoclipul VAMA - Perfect fara tine

Tudor Chirila si Andreea Cohuț în videoclipul VAMA - Perfect fara tine

Dacă eroul poveștii este Tudor Chirilă, rolul fetei hippie este jucat de modelul Andreea Cohuț. Distribuția este completată de actorii Adelaida Perjoiu și Marius Chivu. Filmările au avut loc într-un apartament din București, pe Autostrada Soarelui, „în drum spre mare” și pe plaja din localitatea Corbu. Videoclipul ”Perfect fără tine” este produs  de Agenția de Vise.

Trupa VAMA în videoclipul  Perfect fara tine

Trupa VAMA în videoclipul Perfect fara tine

"Când am auzit piesa prima oară i-am spus lui Tudor în treacăt: Filmați un road trip, veselie, libertate, știi tu... și gata. Câteva zile mai târziu ne-am adunat într-o ședință și am început să dezvoltăm povestea. Ne-am permis să ne jucăm cu ea, să ne bucurăm de ea, hai să își ia o rulotă, hai să îi îmbrăcăm mai hippie, mai colorat, mai cu viață. Dincolo de firul poveștii, ne-am dorit ca atunci când se ajunge pe plajă, lumea să se simtă bine cu adevărat, camerele să stea la pândă și atât, iar la finalul videoclipului, privitorul să vrea să își sune doi prieteni și să plece la mare. Nu știu cum și cât din ce am intenționat va ajunge la privitor, însă ce s-a întâmplat la filmări ne-a depășit toate așteptările. Povestea din cadre și din spatele lor a fost de la început până la sfârșit una despre prietenie, veselie și dragoste de viață. Și, deși piesa se cheamă Perfect fără tine, toată călătoria asta a fost perfectă împreună." a adeclarat fotograful freelancer Alexandra Sandu

Videoclip oficial: VAMA - Perfect fără tine

Piesa "Perfect fără tine" va face parte din setlistul următorului concert VAMA.  Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Lucian Cioargă - tobe, Gelu Ionescu - clape și Dan Opriș - bas vor cânta pe 30 mai în clubul Silver Church din București.

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andra și Connect-R, printre câștigătorii premiilor RADAR DE MEDIA 2013

Andra a primit titlul “Artistul Anului” la Gala Premiilor Online Radar de Media, unde Connect-r a convins pentru Melodia Anului...

Închide