Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"BRZRKR" - cartea de benzi desenate realizată de Keanu Reeves - primește două ecranizări

"BRZRKR" a fost lansată abia acum trei săptămâni, dar este deja pe cale să devină un real succes. Netflix a comandat o adaptare pentru un lungmetraj, precum și o serie anime, iar Keanu Reeves urmează să joace în ambele. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer BRZRKR
Trailer BRZRKR │ FOTO: captură YouTube / BOOM! Studios

Mai mult, Reeves va și produce proiectele alături de Ross Richie și Stephen Christy de la Boom! Studios (editura cărții de benzi desenate) și Stephen Hamel de la Company Films. Filmul live-action va fi o adaptare reprezentativă a poveștii din "BRZRKR" (destinată să aibă 12 numere), în timp ce anime-ul va aprofunda universul acestor benzi desenate.

Actorul de 56 de ani a creat și a scris benzile desenate alături de scriitorul Matt Kindt (care a scris pentru Marvel și DC) și ilustratorul Ron Garney.

Potrivit Netflix și Boom! Studios, "BRZRKR" este o saga brutală despre luptele unui războinic nemuritor. Personajul, cunoscut doar ca "B", este pe jumătate om și pe jumătate zeu, blestemat și constrâns la violență. Dar, după ce a rătăcit pe pământ secole întregi, B ar putut găsi în sfârșit un refugiu - să lucreze pentru guvernul american și să ducă lupte prea violente și prea periculoase pentru oricine altcineva. În schimb, lui B i se va împlini singura sa dorință - adevărul despre existența lui pătată cu sânge și cum să-i pună capăt.

Momentan, nu se știe ce actori vor juca alături de Reeves, dar, având în vedere că Netflix s-a alăturat proiectelor, este de așteptat ca alte nume mari să fie implicate. Un alt motiv pentru care actori cunoscuți ar putea fi interesați să joace în aceste producții este succesul pe care primul număr "BRZRKR" deja l-a atins. Ediția s-a vândut în peste 615.000 de exemplare de la lansarea din 3 martie, un număr imens pentru o editură independentă.

Trending