Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"BRZRKR" - cartea de benzi desenate realizată de Keanu Reeves - primește două ecranizări

"BRZRKR" a fost lansată abia acum trei săptămâni, dar este deja pe cale să devină un real succes. Netflix a comandat o adaptare pentru un lungmetraj, precum și o serie anime, iar Keanu Reeves urmează să joace în ambele. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer BRZRKR
Trailer BRZRKR │ FOTO: captură YouTube / BOOM! Studios

Mai mult, Reeves va și produce proiectele alături de Ross Richie și Stephen Christy de la Boom! Studios (editura cărții de benzi desenate) și Stephen Hamel de la Company Films. Filmul live-action va fi o adaptare reprezentativă a poveștii din "BRZRKR" (destinată să aibă 12 numere), în timp ce anime-ul va aprofunda universul acestor benzi desenate.

Actorul de 56 de ani a creat și a scris benzile desenate alături de scriitorul Matt Kindt (care a scris pentru Marvel și DC) și ilustratorul Ron Garney.

Potrivit Netflix și Boom! Studios, "BRZRKR" este o saga brutală despre luptele unui războinic nemuritor. Personajul, cunoscut doar ca "B", este pe jumătate om și pe jumătate zeu, blestemat și constrâns la violență. Dar, după ce a rătăcit pe pământ secole întregi, B ar putut găsi în sfârșit un refugiu - să lucreze pentru guvernul american și să ducă lupte prea violente și prea periculoase pentru oricine altcineva. În schimb, lui B i se va împlini singura sa dorință - adevărul despre existența lui pătată cu sânge și cum să-i pună capăt.

Momentan, nu se știe ce actori vor juca alături de Reeves, dar, având în vedere că Netflix s-a alăturat proiectelor, este de așteptat ca alte nume mari să fie implicate. Un alt motiv pentru care actori cunoscuți ar putea fi interesați să joace în aceste producții este succesul pe care primul număr "BRZRKR" deja l-a atins. Ediția s-a vândut în peste 615.000 de exemplare de la lansarea din 3 martie, un număr imens pentru o editură independentă.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Coloana sonoră a filmului "Matrix: Resurrections" este acum disponibilă

Cel mai aşteptat film al finalului de an 2021 este cu siguranţă "The Matrix: Resurrections", iar până să îl vedem începând cu 24 decembrie în România, putem asculta coloana sa sonoră. Aceasta tocmai a sosit pe reţelele de streaming şi se poate asculta în articol.

Publicat

pe

Trailer Matrix Resurrections 2021
Trailer Matrix Resurrections 2021 │ FOTO: Warner Bros

"The Matrix Resurrections" este al patrulea film din seria "The Matrix", unul produs, scris şi regizat de Lana Wachowski. Este sequel al lui "The Matrix Revolutions" din 2003 şi îi include pe Keanu Reeves ca Neo, Carrie-Anne Moss ca Trinity, dar şi pe Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith. Cat despre coloana sonoră, aceasta a debutat pe 17 decembrie şi include 35 de track-uri. Ele au fost create de către compozitorii Johnny Klimek şi Tom Tykwer, dar pe album găsim şi remix-uri de la Thomas Fehlmann, Moderna, Psychic Health şi Esther Silex şi Kotelett.

Iată playlist-ul complet pe Spotify:

Între timp coloanele sonore ale primelor 3 filme "The Matrix", cel din 1999 şi cele din 2003 vor primi versiuni remasterizate, care vor fi lansate pe vinil în 2022. Acel material se va numi "The Matrix: The Complete Edition" şi va fi un triplu LP, care conţine 44 de piese. Colecţia va fi disponibilă de pe 3 iunie 2022.

Revenind la coloana sonoră a lui "Matrix: Resurrections", duo-ul de compozitori Johnny Kilmek şi Tom Tykwer a mai lucrat la soundtrack-uri pentru filme ca "Run Lola Run", "Cloud Atlas" (de asemenea regizat de cei doi Wachowski) şi "Three". În interviuri recente aceşti compozitori (plus DJ cu remix-uri pe album) au dezvăluit că au fost descoperiţi de regizoarea filmului în scena techno a cluburilor de noapte din Berlin. Scena preferată din film pe care au pus-o pe muzică a fost "cea de acţiune din tren", aşa cum s-a aflat din acelaşi interviu.

Până apare filmul în cinematografele de la noi puteţi experimenta universul din "The Matrix" prin demo-ul Unreal Engine 5 "The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience". El a fost lansat de Epic Games pentru PlayStation 5 şi Xbox Series X pe 9 decembrie 2021, fiind disponibil complet gratuit pentru posesorii de console.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending