Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Smiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

În cadrul duetelor surprinzătoare ce au urcat pe scena de la "Vocea: Reuniunea" se numără Smiley și Adrian Despot. Cei doi au umplut sala de energie cu o alegere muzicală memorabilă. Urmărește-le momentul în articol.
Smiley și Adrian Despot la Vocea: Reuniunea

Smiley și Adrian Despot la Vocea: Reuniunea │ FOTO: PRO TV

Ediția Vocea României, adusă special românilor de 1 Decembrie, a însemnat numeroase piese cântate în duet sau trio. Surprizele au venit atât datorită artiștilor alăturați, cât și alegerilor muzicale. Smiley și Adrian Despot fac parte din categoria duetelor "atipice", care, cu siguranță, i-au făcut pe telespectatori să se ridice de pe canapea.

Cei doi muzicieni au fost colegi în 2018, când Adrian Despot a ocupat scaunul de jurat timp de un sezon. În seara Reuniunii, Smiley și Despot și-au reunit forțele, de data aceasta în ipostaza de interpreți, nu de antrenori. Muzicienii au cântat piesele "Domnu' Smiley" și "Basul și cu toba mare". Ceilalți colegi antrenori au savurat momentul și au avut de spus numai cuvinte de laudă.

"Dacă ăsta nu se viralizează, undeva greșim. Mi se pare cel mai tare moment din seara asta. Vă spun foarte clar. Voi trebuie să continuați împreună, dragilor", a spus Tudor Chirilă.

Andra a ținut să vorbească despre energia pozitivă pe care a adus-o momentul lui Smiley și Adrian:

"După o perioadă lungă în care am tot stat acasă și ne era dor să fim pe scenă...m-am uitat la toată lumea...Toți artiștii de aici s-au bucurat așa de tare de momentul ăsta. Ați adus bucuria asta tuturor. Asta am simțit văzându-i pe toți".

Marius Moga și Tudor Chirilă au făcut o serie de observații muzicale, Moga făcând o trimitere la stilul trupei System of a Down, iar Chirilă lăudându-i lui Smiley capacitatea de a cânta rap.

"Vreau să vă spun că vă stă foarte bine pe scenă. Dincolo de <<viralitatea>> de care vorbea Chirilă, vă spun sincer că îmi face plăcere să vă cunosc", a comentat Horia Brenciu.

Citește mai multe despre Adrian DespotSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Dorul de Vocea României a mai fost domolit de o ediție specială a emisiunii. Intitulat "Reuniunea", show-ul a pregătit numeroase...

Închide