Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Producătorii noului sezon "Dexter" au oferit detalii despre revenirea îndrăgitului personaj

Showtime a anunțat luna trecută că o revenire a serialului Dexter este în curs de desfășurare și, încet, publicul își face o idee mai bună la ce să se aștepte. Asta și pentru că echipa din spatele show-ului a făcut o serie de dezvăluiri. Află despre ce este vorba.
Michael C. Hall în intro-ul serialului

Michael C. Hall în intro-ul serialului "Dexter" │ FOTO: captură YouTube / Showtime

Marcos Siega se alătură echipei, semnând producția noului proiect și chiar regizând șase din cele 10 episoade, potrivit The Hollywood Reporter. Siega a mai colaborat în trecut cu producătorul principal, Clyde Phillips. Nu doar atât, dar a și regizat două episoade scrise de Phillips din seria originală. Siega a contribuit, în total, la 10 episoade din serialul original "Dexter" și este, de asemenea, cunoscut pentru activitatea sa în alte proiecte de succes, precum "True Blood", "Veronica Mars" și "The Following".

S-a confirmat, de asemenea, că noua serie nu are ca scop refacerea controversatului final, în care Dexter și-a înscenat în mod dramatic propria moarte, astfel încât să poată trăi o viață secretă ca tăietor de lemne în Oregon. Siega și Phillips intenționează să respecte modul în care s-a încheiat cel de-al optulea sezon, dar au spus că perioada îndelungată dintre sezoane le permite să înceapă de la zero. Astfel, sezonul nouă al show-ului va prezenta un Dexter care trăiește din nou în Miami sub o nouă identitate.

"Au trecut 10 ani, sau mai bine, iar show-ul va reflecta această perioadă de timp. În ceea ce privește finalul serialului, acesta nu va avea nicio asemănare cu modul în care originalul s-a încheiat. Este o ocazie extraordinară de a scrie un al doilea deznodământ pentru serialul nostru, iar Showtime a fost foarte concesiv în legătură cu asta", a comentat Clyde Philips.

Acest plan îl mulțumește și pe Michael C. Hall, care revine ca personaj principal. Se pare că nici actorul (ca și numeroși fani) nu a fost extrem de încântat de ultimul episod al serialului original. Este posibil ca aceste episoade viitoare să fie o modalitate de a încheia povestea într-o notă mai satisfăcătoare atât pentru fani, cât și pentru membrii distribuției.

Serialul "Dexter" a fost nominalizat de patru ori la Premiile Emmy la categoria "Outstanding Drama Series" și la Writers Guild Award pentru aceeași categorie. Michael C. Hall a primit cinci nominalizări la Premiile Emmy la categoria "Outstanding Lead Actor in a Drama Series", iar în 2010 a câștigat un premiu Globurile de Aur și un SAG Award pentru interpretarea lui Dexter Morgan.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Quentin Tarantino va scrie un roman bazat pe filmul "Once Upon a Time in Hollywood"

Cunoscutul regizor a semnat un contract cu editura HarperCollins pentru două cărți, dintre care una va fi lansată anul viitor....

Închide