Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Serialul "Dexter" revine cu 10 noi episoade

Michael C. Hall va intra din nou în pielea criminalului în serie Dexter Morgan, la șapte ani de la difuzarea ultimului episod al serialului. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Michael C. Hall în intro-ul serialului "Dexter"
Michael C. Hall în intro-ul serialului "Dexter" │ FOTO: captură YouTube / Showtime www.youtube.com

Rețeaua de televiziune Showtime a solicitat o serie de 10 episoade, care îl vor readuce în fața publicului pe Michael C. Hall ca personaj principal, dar și pe producătorul principal al serialului, Clyde Phillips. Acesta din urmă s-a ocupat de primele patru sezoane ale show-ului (2006 - 2009), considerate de fani și de critici drept cele mai bune.

Noua serie va fi o continuare a serialului original, care s-a încheiat în 2013, cu Dexter Morgan înscenându-și propria moarte într-un mod dramatic, astfel încât să poată începe o nouă viață ca tăietor de lemne. Acel final i-a dezamăgit pe fanii seriei, dar lucrurile se pot redresa odată cu noile episoade, ce sunt programate de lansare în toamna anului 2021.

"Dexter este o serie atât de specială, atât pentru milioanele sale de fani, cât și pentru Showtime, întrucât acest show a ajutat la poziționarea rețelei noastre pe piață cu mulți ani în urmă. Ne-am reîntoarce la acest personaj unic numai dacă am putea găsi o reprezentare creativă care să fie cu adevărat demnă de genialitatea serialului original. Ei bine, sunt bucuros să vă anunț că Michael C. Hall și Clyde Phillips au găsit-o și abia așteptăm să o filmăm și să o arătăm lumii", a declarat Gary Levine, președintele Showtime Entertainment.

"Dexter" a fost nominalizat de patru ori la Premiile Emmy la categoria "Outstanding Drama Series" și la Writers Guild Award pentru aceeași categorie. Michael C. Hall a primit cinci nominalizări la Premiile Emmy la categoria "Outstanding Lead Actor in a Drama Series", iar în 2010 a câștigat un premiu Globurile de Aur și un SAG Award pentru interpretarea lui Dexter Morgan.

Trending