Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Jennifer Lopez, declarată Pop Culture Innovator of the Year: "În fiecare zi încerc să fiu o versiune mai bună a mea"

Jennifer Lopez a fost declarată de către WSJ. Magazine Pop Culture Innovator of the Year. Distincția îi va fi acordată pe 11 noiembrie, în cadrul unei ceremonii virtuale.

Publicat

pe

Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”
Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely” │ FOTO: Captură YouTube

Cu o carieră de invidiat în muzică, cinematografie și antreprenoriat, Jennifer Lopez continuă să-și adauge în palmares noi și noi reușite. De curând artista a fost declarată Pop Culture Innovator of the Year, revista People dezvăluind că premiul îi va fi acordat miercurea aceasta, pe 11 noiembrie.

"Iubesc filmele, iubesc ideea de te pune în pielea cuiva, de a crede în ceva, și totodată iubesc fantezia care ne permite să vedem lumea așa cum ar putea ea să fie. Până când lumea nu este 100% perfectă și complet reparată, nu voi termina ce am de făcut. În fiecare zi încerc să fiu o versiune mai bună a mea", spune Jennifer Lopez într-un fragment extras din discursul ei de mulțumire.

Maluma: "Creativitatea ei, pasiunea, perfecțiunea pe care o aduce în studioul de înregistrări și pe platoul de filmare sunt motivele pentru care J.Lo este un superstar"

Premiul Pop Culture Innovator of the Year îi va fi acordat lui J.Lo de către Maluma, alături de care artista a lansat recent două videoclipuri cu o poveste comună, prezentată într-un scurtmetraj.

"Sunt recunoscător pentru toată munca și sacrificiile pe care Jennifer le-a făcut de-a lungul anilor și pentru drumul pe care l-a pavat pentru atât de mulți artiști latini. Creativitatea ei, pasiunea, perfecțiunea pe care o aduce în studioul de înregistrări și pe platoul de filmare sunt motivele pentru care este un superstar și asta mă face să mă simt mândru să-i înmânez acest premiu", a declarat Maluma.

Pop Culture Innovator of the Year este un premiu acordat de WSJ. Magazine, publicație lansată de The Wall Street Journal în urmă cu 10 ani. BTS, Phoebe Waller-Bridge și Patti Smith vor participa, de asemenea, la ediția virtuală de pe 11 noiembrie.

Cei care doresc să urmărească live ceremonia se pot înscrie pe wsjinnovators.com. Evenimentul va fi transmis începând cu ora 7 p.m. ET, respectiv ora 2 a.m. în România.

Așa cum te-ai aștepta de la o adevărată inovatoare a culturii pop, Jennifer Lopez a fost implicată în tot felul de proiecte și în perioada de carantină. Despre o parte dintre ele a povestit într-un interviu acordat lui Ellen.

Comentează

Muzică și film

Jennifer Lopez se luptă cu inteligența artificială în "Atlas" - TEASER

Jennifer Lopez este protagonista din "Atlas", un film ce va apărea pe Netflix pe 24 mai. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești teaserul video.

Publicat

pe

Jennifer Lopez în "Atlas"
Jennifer Lopez în "Atlas" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Filmul o are în prim plan pe Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), un analist guvernamental cu o profundă neîncredere în inteligența artificială. Este trimisă într-o misiune de a captura un robot renegat cu care împărtășește un trecut misterios. Când planurile dau greșit, ea rămâne blocată în ceea ce pare a fi o lume îndepărtată. Acolo, Altlas învață că singura modalitate de a salva umanitatea de inteligența artificială este să ai încredere în ea.

În teaserul video sunt prezentați roboți care trăiesc alături de oameni, iar unii dintre ei au început să declanșeze violență împotriva umanității. Filmul este regizat de Brad Peyton pe baza unui scenariu scris de Leo Sardarian și Aron Eli Coleite. Distribuția este completată de Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla și Mark Strong.

Jennifer Lopez a produs pelicula prin compania sa, Nuyorican Productions. Ea a colaborat în trecut cu Netflix la thrillerul "The Mother", lansat anul trecut, și la documentarul muzical "Halftime" din 2022. Artista a lansat recent "This Is Me… Now", un scurtmetraj lansat în tandem cu albumul muzical cu același nume.

TEASER "Atlas":

Citește în continuare

Trending