Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jennifer Lopez a lansat două piese alături de Maluma, "Pa Ti" şi "Lonely" - VIDEO

Jennifer Lopez debordează de viaţă şi energie în cele mai noi videoclipuri şi piese, lansate alături de Maluma. E vorba despre "Pa Ti" şi "Lonely", combinate într-un scurt metraj în două părţi, pe care îl puteţi viziona în articol. Povestea are un aer de film cu spioni.

Publicat

pe

Videoclip Jennifer Lopez Maluma Pa Ti Lonely
Videoclip Jennifer Lopez Maluma Pa Ti Lonely │ FOTO: Jennifer Lopez

Gurile rele spun că vila uriaşă ce apare în clip ar fi aceeaşi folosită de Taylor Swift în videoclipul "Blank Space". Se numeşte Oheda Castle, se află în New Jersey şi tot acolo şi-au filmat clipuri Liam Payne, Rita Ora şi Jonas Brothers. Jennifer Lopez apare în rolul unei femei de carieră în "Pa Ti" şi etalează mişcări de dans lascive la birou, într-o clădire zgârie nori din sticlă. Maluma intra pe vers pe la jumatatatea piesei şi o priveşte din spatele unor ochelari de vedere pe artistă.

Cei doi au creat şi o coregrafie specială pentru TikTok, ce mimează condusul unei maşini. Piesa nu este un reggaeton tipic, având BPM mai lent şi este mai degrabă o "baladă reggaeton" dansabilă. Cele două personaje se întâlnesc într-una din multiplele camere ale vilei spre final de clip şi totul se termină cu ei doi în pat. Partea a doua a scurt metrajului, "Lonely" le aduce FBI-ul pe cap şi se lasă cu arestări. Este un single ceva mai melancolic, iar Jennifer Lopez se dezlănţuie în camera de interogări a poliţiei, amintind de scena din "Basic Instinct".

Se pare că Maluma ar fi fost un agent infiltrat, pentru a îi câştiga încrederea miliardarei corupte Jennifer Lopez. Melodia este în total alt registru decât primul track, cu un negativ mai complex şi întunecat ce aminteşte de trip-hop uneori. Cele două clipuri alipite au fost regizate de către Jessy Terrero, iar la scenariu au contribuit şi J Lo şi Maluma. Aceste două noi melodii vor apărea pe coloana sonoră a noului film "Marry Me", în care de altfel joacă şi Maluma şi Jennifer.

Pelicula debutează în cinematografe pe 12 februarie 2021 şi se doreşte a fi un film de Valentine's Day. Între timp muziciana se pregăteşte cu repeţii şi coregrafii postate pe TikTok, în aşteptarea lansării filmului. Abdomenul six pack etalat în noile clipuri e deja viral pe Internet. În filmul "Marry Me" mai apare şi Owen Wilson, în rolul străinului cu care J-Lo îl înşeală pe logodnicul playboy Maluma. În 2020 Jennifer Lopez ne-a povestit ce face în izolare şi a recreate dansuri pe TikTok cu Jimmy Fallon.

Începutul de an ne-a adus şi o reprezentaţie incendiară alături de Shakira la Superbowl.

Comentează

Muzică și film

Jennifer Lopez își arată vulnerabilitatea în "This Is Me...Now: A Love Story" - TRAILER

Jennifer Lopez a lansat trailerul filmului "This Is Me… Now: A Love Story", care va veni în tandem cu mult așteptatul său album de studio. Pelicula va fi disponibilă pe Amazon Prime Video. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "This Is Me...Now: A Love Story"
Trailer "This Is Me...Now: A Love Story" │ FOTO: captură YouTube / Jennifer Lopez

"This Is Me...Now: A Love Story" este un scurtmetraj de 65 de minute, regizat de Dave Meyers, câștigător a două Premii Grammy. Proiectul va fi difuzat pe 16 februarie pe Amazon Prime Video, în aceeași zi cu lansarea albumului muzical "This Is Me...Now".

Scenariul scurtmetrajului a fost scris de Jennifer Lopez, Matt Walton, Dave Meyers și Chris Shafer, prezentând călătoria artistei către găsirea iubirii ideale. "This Is Me...Now: A Love Story" este descris ca fiind o odisee muzicală cinematografică, cufundată în povești și mitologie, umor și vindecare.

Povestea filmului este completată de costume fantastice, coregrafii uluitoare și apariții ale unor vedete una și una. Jennifer Lopez poartă spectatorii într-o călătorie interioară, marcată de numeroase provocări, totul pentru a ajunge la finalul fericit de basm.

Trailerul o prezintă pe artista de 54 de ani deschizându-și sufletul și declarându-se o "romantică incurabilă". Ar face orice pentru dragoste. Nici relațiile eșuate, nici prietenii care sugerează că ar fi dependentă de sex nu o pot împiedica din a-și găsi fericirea.

"De câte ori cineva mă întreba ce vreau să fiu când o să fiu mare, răspunsul a fost mereu <<îndrăgostită>>", spune J. Lo în trailer.

Distribuția scurtmetrajului "This Is Me...Now: A Love Story" este completată de Ben Affleck, Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru, Tony Bellissimo, Derek Hough, Trevor Jackson, Paul Raci, Bella Gagliano, Brandon Delsid, Ashley Versher, Malcolm Kelner, Alix Angelis, Danielle Larracuente și Matthew Law.

TRAILER "This Is Me...Now: A Love Story"

Citește în continuare

Lifestyle

Jennifer Lopez a lansat colecția de lenjerie intimă "This Is Me...Now" - FOTO

Jennifer Lopez a colaborat cu Intimissimi pentru lansarea unei colecții inspirate de viitorul său album, "This Is Me...Now". Piesele de lenjerie intimă sunt disponibile exclusiv online și în magazinele selectate până pe 22 octombrie.

Publicat

pe

Jennifer Lopez, Rauw Alejandro - Cambia el Paso
Jennifer Lopez, Rauw Alejandro - Cambia el Paso │ FOTO: Captură YouTube

Artista de 54 de ani este protagonista unei noi campanii Intimissimi. Jennifer Lopez, care a fost numită ambasador global al brandului de lenjerie intimă în luna martie a anului trecut, prezintă o varietate de articole, totul într-un cadru intim de budoir.

Lopez a fost implicată în procesul de design, urmărind ca fiecare sutien, chilot sau portjartieră să întruchipeze transformarea și dezvoltarea personală prin care a trecut, precum și să celebreze feminitatea și exprimarea de sine. În plus, fiecare stil este versatil și poate fi personalizat cu ușurință.

Piesele de lenjerie intimă sunt prezentate printr-o serie de fotografii fermecătoare. Câteva imagini o arată pe Jennifer Lopez stând elegant pe o canapea de catifea, purtând un halat în nuanțe de șampanie, sutien decupat din dantelă și un portjartier cu ștrasuri.

"This Is Me...Now" promite să ofere un aspect de lux pentru fiecare femeie, grație detaliilor din din dantelă și a designului senzual. Colecția este formată din sutiene, chiloți, body-uri, portjartiere, topuri, pantaloni sau neglijeuri, iar prețuri variază între 94,90 și 1089 lei.

În ceea ce privește albumul muzical care a inspirat gama de lenjerie Intimissimi, acesta ar fi cel de-al nouălea disc din cariera artistei. Materialul este programat să fie lansat în 2024, fiind o continuare a celui de-al treilea album de studio al lui Lopez , "This Is Me... Then".

Citește în continuare

Trending