Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Jennifer Lopez a lansat două piese alături de Maluma, "Pa Ti" şi "Lonely" - VIDEO

Jennifer Lopez debordează de viaţă şi energie în cele mai noi videoclipuri şi piese, lansate alături de Maluma. E vorba despre "Pa Ti" şi "Lonely", combinate într-un scurt metraj în două părţi, pe care îl puteţi viziona în articol. Povestea are un aer de film cu spioni.
Videoclip Jennifer Lopez Maluma Pa Ti Lonely

Videoclip Jennifer Lopez Maluma Pa Ti Lonely │ FOTO: Jennifer Lopez

Gurile rele spun că vila uriaşă ce apare în clip ar fi aceeaşi folosită de Taylor Swift în videoclipul "Blank Space". Se numeşte Oheda Castle, se află în New Jersey şi tot acolo şi-au filmat clipuri Liam Payne, Rita Ora şi Jonas Brothers. Jennifer Lopez apare în rolul unei femei de carieră în "Pa Ti" şi etalează mişcări de dans lascive la birou, într-o clădire zgârie nori din sticlă. Maluma intra pe vers pe la jumatatatea piesei şi o priveşte din spatele unor ochelari de vedere pe artistă.

Cei doi au creat şi o coregrafie specială pentru TikTok, ce mimează condusul unei maşini. Piesa nu este un reggaeton tipic, având BPM mai lent şi este mai degrabă o "baladă reggaeton" dansabilă. Cele două personaje se întâlnesc într-una din multiplele camere ale vilei spre final de clip şi totul se termină cu ei doi în pat. Partea a doua a scurt metrajului, "Lonely" le aduce FBI-ul pe cap şi se lasă cu arestări. Este un single ceva mai melancolic, iar Jennifer Lopez se dezlănţuie în camera de interogări a poliţiei, amintind de scena din "Basic Instinct".

Se pare că Maluma ar fi fost un agent infiltrat, pentru a îi câştiga încrederea miliardarei corupte Jennifer Lopez. Melodia este în total alt registru decât primul track, cu un negativ mai complex şi întunecat ce aminteşte de trip-hop uneori. Cele două clipuri alipite au fost regizate de către Jessy Terrero, iar la scenariu au contribuit şi J Lo şi Maluma. Aceste două noi melodii vor apărea pe coloana sonoră a noului film "Marry Me", în care de altfel joacă şi Maluma şi Jennifer.

Pelicula debutează în cinematografe pe 12 februarie 2021 şi se doreşte a fi un film de Valentine's Day. Între timp muziciana se pregăteşte cu repeţii şi coregrafii postate pe TikTok, în aşteptarea lansării filmului. Abdomenul six pack etalat în noile clipuri e deja viral pe Internet. În filmul "Marry Me" mai apare şi Owen Wilson, în rolul străinului cu care J-Lo îl înşeală pe logodnicul playboy Maluma. În 2020 Jennifer Lopez ne-a povestit ce face în izolare şi a recreate dansuri pe TikTok cu Jimmy Fallon.

Începutul de an ne-a adus şi o reprezentaţie incendiară alături de Shakira la Superbowl.

Citește mai multe despre Jennifer LopezMaluma
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Smashing Pumpkins a lansat două piese noi, "Confessions of a Dopamine Addict" şi "Wrath" - AUDIO

The Smashing Pumpkins revine la o lună de la ultima lansare de single-uri, cu două piese noi, "Confessions of a...

Închide