Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Irina Rimes a fost angajat sub acoperire. Urmărește-o surprinzându-și fanii - VIDEO

Irina Rimes le-a făcut fanilor o serie de surprize. A preluat rolul de curier și le-a înmânat personal noul ei album, ”Pastila”, trecând apoi în rolul de casieriță într-un magazin în care i se comercializează discul.
Irina Rimes, curier pentru fani

Irina Rimes, curier pentru fani

Primii fani care au cumpărat albumul "Pastila", lansat recent de Irina Rimes, au avut parte e o mare surpriză: s-au trezit cu artista la ușă. Irina Rimes a hotărât să le livreze personal CD-urile comandate. Cinci la număr au fost norocoșii care au avut privilegiul să primească din mâinile Irinei albumele cumpărate online.

"Când l-am luat, trecuseră 20 de minute de când postasei și am zis:<< Nu se poate să fiu printre primii 5>>", i-a spus artistei o admiratoare. "Irina Rimes mi-a plăcut dintotdeauna, dar în momentul în care am trăit, efectiv, muzica ta și plângeam pe fiecare vers... Doamne, nici nu pot să mai vorbesc... a devenit o parte din mine", a mai spus tânăra, cu lacrimi în ochi.

Irina Rimes a mărturisit la finalul livrării celor 5 albume că le este recunoscătoare fanilor ei și că această experință i-a adus aminte de primii ani în muzică.

"Am făcut și un drum până la Constanța și înapoi, ultimul album a fost livrat la 24:00, am ajuns acasă la 4 dimineața, dar a meritat din plin. Experiența în sine mi-a adus aminte de începuturi și m-a motivat să muncesc și mai mult. Pentru toți oamenii care mă iubesc, pentru toți oamenii pe care îi iubesc, pentru muzica mea și pentru drumul meu, vă sunt foarte recunoscătoare", a declarat Irina Rimes.

VIDEO: Irina Rimes le-a livrat albume unor fani norocoși

Această experiență inedită a încurajat-o pe Irina să treacă de la rolul de curier la cel de casier.

"În urmă cu două săptămâni am fost curier și mi-a plăcut. De data asta am vrut să văd cum e să stau la tejghea și să trec albumul #Pastila pe la casa de marcat. Desigur, n-am putut să mă opresc aici. Aș vrea să vă povestesc despre cum a fost, dar o fac degeaba, mai bine vă uitați peste acest material. Dar cred că încep să fac vlogging", a spus Irina Rimes.

VIDEO: Irina Rimes devine casier și își surprinde fanii

Pe 1 iunie, Irina Rimes a lansat primul album trap din carieră. Pastila conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. "Bagă", "Copilul pierdut", "Mică și slabă", "Perfectul Imperfect", "Perna ta", "Singuri", "Somn ușor", "Tic Tac", "Treci la nu" și "Vin și pastile" sunt melodiile care pot fi ascultate și pe Spotify.

Albumul "Pastila" are o însemnătate aparte pentru Irina, reprezintă o nouă etapă în cariera sa și, totodată, o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzica.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A murit Traian Bălănescu, unul dintre fondatorii trupei Vama Veche

În vârstă de 51 de ani, muzicianul Traian Bălănesu a decedat în decursul zilei de astăzi, 28 august 2020. Vestea...

Închide