Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Inna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Inna a anunțat în cadrul vlogului Dance Queen's House că va lansa un nou album de studio, și nu un EP, așa cum plănuise inițial. Artista a fost vizitată recent de Antonia, existând indicii că cele două au înregistrat o piesă împreună.

Publicat

pe

Inna și Antonia în Dance Queen's House
Inna și Antonia în Dance Queen's House │ FOTO: Captură YouTube

Inna a amânat lansarea EP-ului Dance Queen's House, ce ar fi trebuit să apară astăzi, dar le-a dat fanilor o veste bună: va fi lansat un nou album. Acesta va fi mixat și masterizat în decursul săptămânii următoare, discul fiind planificat să apară vineri, pe 27 noiembrie. Totodată, artista a fost extrem de entuziasmată să o aibă invitată în Dance Queen's House pe Antonia, spunându-ne că "this is a big thing".

"Hey, it's a new day! Astăzi suntem tot în casă și avem invitați speciali: vine Antonia. This is a big thing. (...). Am pregătit foaaarte multe piese, nici măcar nu știu care e preferata mea. Nu ne-am așteptat niciodată să ne iasă atât de multe piese într-un timp atât de scurt, așa că am două vești pentru voi astăzi: una mai bună și una mai puțin bună.

O să încep cu vestea bună și anume că nu vom lansa un EP, vom lansa un album. Asta înseamnă mai multă muzică. 

Vestea mai puțin bună este că nu va fi gata până pe 20, adică vineri. O să ne mai trebuiască încă o săptămână să lucrăm la toată muzica pe care am făcut-o. Promit că pe 27 tot albumul va fi lansat", ne spune Inna în cel mai recent daily vlog al său.

Vizita Antoniei și un fragment de piesă ce se aude în acest vlog ne face să credem că Inna și Antonia au înregistrat o melodie împreună. Momentan, această informație nu a fost dezvăluită oficial de artistă. Le putem vedea însă pe cele două sărbătorind și ciocnind un pahar, Inna făcându-i și o surpriză culinară Antoniei: gogoși gătite chiar de ea.

"Wow! E prima oară când îmi face Inna ceva, cu mânuțele ei", spune Antonia, mușcând cu poftă dintr-o gogoașă gătită de Inna.

VIDEO: Inna anunță un nou album și îi face gogoși Antoniei (Dance Queen's House #17)

Într-un alt daily vlog, Inna l-a avut invitat pe iubitul ei, Deliric. Acesta i-a gătit artistei nuggets cu cartofi la cuptor, după o rețetă proprie.

Comentează

Albume noi

INNA a lansat prima parte a albumului "Everything or Nothing"

INNA revine cu un nou album - "Everything or Nothing", deja o tradiție pentru fanii artistei care sunt obișnuiți cu piese noi, compuse și produse în Dance Queen's House.

Publicat

pe

INNA album "Everything or Nothing"
INNA album "Everything or Nothing" │ FOTO: INNA

Proiectul a ajuns la cel de-al patrulea sezon și înseamnă o sesiune de 14 zile într-o casă unde INNA și o serie de compozitori și producători creează muzică, iar procesul artistic este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar ca songwriters cu IRAIDA și Minelli, dar și cu Breyan Isaac, premiat Grammy și BMI, care a mai colaborat cu INNA pentru piesa "VKTM", dar și cu artiști internaționali precum Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Prima parte a albumului "Everything or Nothing" include 6 piese, printre care "Cheeky", lansată în urmă cu o lună și care are deja peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, "Love Me", "I Follow", "Everything or Nothing", "Imagination" și "Be My Lover", cu un sound electrizant.

"An nou, album nou de la Dance Queen's House! Mă bucur că în sfârșit vi-l pot prezenta! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect. Bucurați-vă de muzică!", a spus INNA.

În urma primelor trei sezoane Dance Queen's House au rezultat albumele "Heartbreaker", cu super hiturile "Flashbacks" și "Maza", albumul "Champagne Problems", dar și "Just Dance".

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Citește în continuare

Muzică nouă

David Puentez și INNA au lansat piesa "The Love" - AUDIO

DJ-ul și producătorul David Puentez împreună cu INNA încheie anul în forță cu piesa "The Love". Compoziția dance este disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

David Puentez și INNA - "The Love"
David Puentez și INNA - "The Love" │ FOTO: captură YouTube / David Puentez

David Puentez și INNA colaborează pentru prima dată și trimit publicul într-o aventură de mare viteză. Colaborarea îmbină cu ușurință abilitățile de producție ale lui Puentez cu vocea captivantă a INNEI, rezultând într-o piesă care promite să cucerească toți entuziaștii dansului. "The Love" este o reinterpretare a melodiei "Everytime We Touch", lansată original de Cascada.

"Este entuziasmant să pot readuce la viață, alături de David Puentez, o piesă iconică pentru trecut. Bucurați-vă de ea, distrați-vă și răspândiți <<The Love>>, a declarat INNA.

"The Love" invită ascultătorii într-o călătorie în lumea iubirii, a pasiunii și entuziasmului. Piesa creează o cursă palpitantă prin muzica electronică up-tempo, combinată cu versuri puternice, încurajând o dezlănțuire pe ringul de dans.

David Puentez este recunoscut pentru hit-urile sale din anii 2000, de exemplu "Superstar", dar și pentru remix-urile oficiale pentru artiști de primă clasă precum Tiësto, Jonas Blue, Post Malone și Rita Ora.

Anul acesta, INNA a lansat albumul "Just Dance" care include 11 piese într-o nouă direcție muzicală pe care artista a abordat-o, piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, obținute în urma unui alt proiect devenit deja statement pentru INNA: Dance Queen's House. Aceasta este o sesiune muzicală de 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori precum Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Iraida, iar procesul creativ a fost prezentat publicului într-o serie de vloguri.

AUDIO: David Puentez & INNA - The Love

Citește în continuare

Trending