Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Inna vorbește despre operații estetice în "Dance Queen's House" (episodul 2) - VIDEO

Inna a deschis un subiect fierbinte al presei de cancan în noul ei daily vlog din cadrul proiectului Dance Queen's House. Artista a răspuns speculațiilor potrivit cărora ar avea multiple operații estetice, analizând totodată poze vechi ale ei, din perioada liceului și a începutului de carieră.
Inna în Dance Queen House #2

Inna în Dance Queen House #2 │ FOTO: Captură YouTube

"Dance Queen's House", proiectul în cadrul căruia Inna compune piese noi vreme de trei săptămâni alături de compozitori și producători de renume, oferă fanilor artistei și o privire în interiorul vieții sale intime.

Cel de-al doilea episod filmat în casa în care Inna s-a izolat pentru a face muzică se focalizează pe subiectul operațiilor estetice. Inclusă de-a lungul anilor în topuri cu celebrități din România ce au recurs la multiple operații estetice, Inna dezminte în acest vlog toate speculațiile.

"Gata, așteptarea a luat sfârșit. Parcă sunt Andreea Marin la "Surprize Surprize", pentru că asta urmează să aflăm, o surpriză, cum că nu am nicio operație estetică. Mă întorc la studio, la treabă", spune Inna în cel de-al doilea episod al vlogului "Dance Queen's House".

Tot în cadrul acestui vlog, Inna confirmă relația sa cu Deliric (poreclit Toto), analizând, spre amuzamentul fanilor, fotografii vechi cu ea, din anii adolescenței și ai perioadei de început a carierei sale.

VIDEO: Câte operații estetice am? | Dance Queen's House #2

"Dance Queen's House" este o sesiune muzicală aparte, ce a început pe 3 noiembrie. Vreme de trei săptămâni, artista va sta într-o casă cu producători și compozitori renumiți, alături de care va lucra la piese noi, ce vor fi prezentate ulterior publicului. Se filmează, totodată, și un vlog, ce poate fi urmărit pe pagina de YouTube a Innei.

Alături de artistă sunt Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și compozitori cu care INNA a lansat hituri precum "Ruleta", "Iguana", "RA", "Tu Manera", "Discoteka", "Gimme Gimme", "Heaven", "Sun is Up".

La finalul celor trei săptămâni, vor rezulta mai multe piese, iar 5 dintre acestea vor fi lansate într-un EP, care va purta chiar numele "Dance Queen's House".

Citește mai multe despre Inna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify

Alexandra Stan este singura artistă din România cu o melodie care depăşeşte pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify. "Mr....

Închide