Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Peter Dinklage și Jason Momoa vor juca într-un film despre vampiri

Actorii, cunoscuți pentru rolurile din Game of Thrones, vor colabora din nou, de data aceasta pentru lungmetrajul "Good Bad & Undead". Filmul se bazează pe o idee originală a lui Mark Swift și Damian Shannon.
Peter Dinklage și Jason Momoa în Game of Thrones (captură ecran)

Peter Dinklage și Jason Momoa în Game of Thrones (captură ecran)

În "Good Bad & Undead", Dinklage îl va interpreta pe Van Helsing, ultimul dintr-o lungă linie de vânători de vampiri. El începe un parteneriat incomod cu un vampir (Momoa) care a făcut un jurământ să nu mai ucidă vreodată. Împreună pun la cale o serie de înșelătorii din oraș în oraș, unde Van Helsing pretinde să învingă vampirul contra unei sume de bani. Dar când o recompensă serioasă este pusă pe capul vampirului, totul în această lume periculoasă, plină de monștri și magie este acum de urmele lor.

Filmul va fi regizat de Max Barbakow, care recent a făcut senzație la Festivalul Sundance cu filmul "Palm Springs". Înainte de "Palm Springs", Barbakow a scris și regizat comedia întunecată "The Duke", care a avut premiera la Tribeca și documentarul autobiografic "Mommy, I’m a Bastard!".

Peter Dinklage, care a câștigat patru premii Emmy pentru rolul său din Game of Thrones, a semnat recent pentru "Last Sons Of America". Printre alte proiecte ale actorului se numără "My Dinner with Hervé", "Avengers: Infinity War" și "X-Men: Days of Future Past". Dinklage va produce Good Bad & Undead împreună cu David Ginsberg prin compania de producție Estuary Films.

Jason Momoa va putea fi văzut interpretându-l pe Duncan Idaho în Legendary’s Dune, al regizorului Denis Villeneuve. Momoa a terminat recent producția "Sweet Girl" de pe Netflix. A jucat în "Aquaman", care a devenit cel mai mare titlu DC, precum și în serialele "See" (Apple TV+) și "Frontier" (Netflix).

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Una dintre chitarele preferate ale lui Prince va fi scoasă la licitație

Casa de licitații Julien's Auction a dezvăluit că una dintre cele mai speciale chitare, celebra "Blue Angel" va fi scoasă...

Închide