Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României: voci de finală în al doilea episod al sezonului 9

Episodul 2 din cel de-al nouălea sezon al emisiunii Vocea României a început fulminant, cu o posibilă voce de finală şi a continuat cu câteva numere pline de emoţie. Nimeni nu s-a speriat de faptul că episodul a fost difuzat într-o vineri 13 şi mai mult decât atât, 13 concurenţi şi-au etalat talentul în faţa juriului. Află cum a decurs a doua seară de audiţii şi cine a mers mai departe.

Publicat

pe

Vocea Romaniei 2019 sezonul 9 episodul 2 auditii pe nevazute
Vocea Romaniei 2019 sezonul 9 episodul 2 auditii pe nevazute │ FOTO: PROTV

Am avut înţepături între Irina Rimes şi Tudor Chirilă, dar mai puţine parcă decât sezonul trecut. Greul l-a "parat" Horia Brenciu, care a avut un schimb de replici destul de acid cu Tudor, legat de carieră muzicală, coveruri şi ce înseamnă arta adevărată. Au fost şi momente mai destinse, precum Horia cântând reggae cu un concurent sau Tudor dându-şi o parte din haine jos.

Irina a jubilat ca un copil la câţiva concurenţi care i-au trezit sensibilităţile literare.

Şapte concurenţi au impresionat juriul şi merg mai departe.

Am văzut carismă, mulţi tineri, adolescenţi cu ceva background muzical şi oameni care şi-au schimbat cariera şi au afla că adevărata lor pasiune este muzica. Tudor, Smiley, Irina şi Horia s-au duelat din greu pentru a îşi atrage vocile, uneori având şi rolul de "avocat" pentru un alt jurat, când nu se întorseseră cu scaunele. Hai să vedem care au fost concurenţii aleşi.

Jasmina Răsădean - I Put a Spell On You

Când începi astfel un număr muzical, ce mai e de spus? Jasmina Răsădean a făcut senzaţie cu o adevărată voce de finală. Încă de la primele acorduri Irina şi Horia au tresărit, auzind o voce mare de tot. Nu trecuseră nici 20 de secunde şi Irina era deja întoarsă, iar Smiley a cedat la rândul său şi s-a întors. Nina Simone ar fi mândră de această versiune a piesei, cântată cu "răutate", senzualitate şi extrem de mult talent.

Horia Brenciu a fost atât de impresionat încât a apăsat cu piciorul pe buzzer, cum făcea Loredana în sezoanele trecute. Nici Tudor Chirilă nu a rezistat şi a întors la rândul său scaunul. S-a negociat din greu pentru concurentă.

Tudor Chirilă a fost cel ales.

Alexandru Bugan - Road to Zion

Nimeni nu ar fi văzut-o venind pe asta! Un număr reggae la Vocea României e ceva ce nu vezi în fiecare zi, mai ales de la un student de 21 de ani, Alexandru Bugan. Tânărul a animat publicul şi a combinat reggae-ul cu rap-ul pentru o reprezentaţie rar întâlnită. Bătălia s-a dat între Irina Rimes şi Horia Brenciu, dar parcă Horia a vorbit mai bine pe rastafariană şi a fost mai aproape de sufletul lui Alexandru.

A fost şi un moment comic, când Alexandru a declarat că vrea să meargă... "în Irina" spre amuzamentul lui Tudor.

Alexandru este în echipa lui Horia Brenciu.

Dragoş Alecsa - Take Me To Church

Hozier a fost pe scena de la Vocea României în episodul 2 din sezonul 9. Se numeşte Dragoş Alecsa de fapt şi sub exteriorul timid se ascunde o voce mare. Culmea e că Horia fix timiditatea i-o apreciază şi felul cum ea se converteşte în ferocitatea unui artist care îşi stăpâneşte arta. Deşi tânărul s-a declarat influenţat masiv de Irina Rimes, faptul că ea ar dori să îl trimită spre zona unui act muzical ca Her l-a descurajat pe băiat, care a mers pe mâna lui Horia.

"Un băiat de 20 de ani, cu look de 15 şi voce de 30 de ani", aşa a fost descris de juraţi.

Aceştia i-au numit vocea specială, unică şi alegerea s-a făcut printr-o rotire a tânărului pe loc, pentru efect dramatic. A fost şi o dispută literară şi un adevărat interogatoriu din partea lui Tudor.

Smiley a fost ales.

Emanuela Gherasim - I See Fire

Tânăra cu alură de solistă consacrată şi inflexiuni plăcute a stârnit câteva discursuri interesante. Juraţii au aşteptat până la final să se întoarcă, dar când au făcut-o a fost o surpriză: Horia, Smiley şi Irina s-au întors. Irina a apreciat cât de drăguţă este Emanuela, iar Tudor Chirilă a jucat rolul troll-ului, care nu s-a întors, dar a avut multe de spus. Irina a surprins vorbind despre "Dorian Gray" şi Oscar Wilde, dar şi despre rolul artistului în viaţă.

Emanuela a intrat în echipa Irinei, cucerită de discursul său.

Marina Arsene - Dream A Little Dream of Me

După ce am fost surprinşi de reggae, am avut încă un moment surprinzător la "Vocea României" şi anume o mostră fantastică de jazz. După 20 de secunde Irina Rimes era deja întoarsă, jubilând la alegerea piesei "Dream A Little Dream of Me". Publicul a aplaudat încă de la început, iar Tudor a fost al doilea care s-a întors cu scaunul. Ultimele note i-a făcut şi pe Horia şi Smiley să se întoarcă, iar Tudor a petrecut ultima parte din număr complet consternat, perplex.

Tudor şi-a dat jos pălăria, iar Irina Rimes i-a mulţumit pentru prestaţie Marinei.

"A fost unul dintre momentele alea care te ung la inimă şi vreau neapărat să spun că este una dintre piesele mele preferate" a spus Horia.

Marina a decis să meargă în echipa Irinei.

Doru Ciutacu - Treat You Better

Doru are doar 20 de ani, a apărut în musical-uri, este student la 3 facultăţi şi a publicat 4 cărţi. A început cam nesigur, dar până la final l-a cucerit pe Smiley, singurul jurat care s-a întors. Juratul şi concurentul au fost pe aceeaşi lungime de undă, iar ce a urmat a fost o serie de glume despre părul creţ al tânărului. Juraţii au speculat că Horia l-ar face "plat şi lins" din creţ.

Tudor şi Horia au îngropat securea atacurilor de la un număr trecut, cu un Chirilă stând filial în braţele lui Brenciu, spre marele amuzament al publicului. Tudor şi-a dat hainele jos, pentru a acoperi culoarul lui Smiley şi a face un pic de show.

"Odată cu venirea lui Horia între noi calitatea umorului a crescut exponenţial" a declarat Tudor la un moment dat.

Doru merge în echipa lui Smiley.

Alessandro Dănescu - You Know I'm No Good

Cea mai cameleonică voce a serii a fost cea a lui Alessandro. Absolut toţi juraţii au crezut că ascultă un grup de fete cu voci diferite, ba chiar au primit aluzii la o fată voluptoasă din public. Surpriză! Era Alessandro, cu o voce foarte versatilă, feminină, dar perfect mulată pe piesa aleasă. Tânărul de 23 de ani a surprins-o total pe Irina, dar şi pe Smiley, în vreme ce Tudor a rămas total şocat de cine cânta de fapt acest track feminin.

A urmat o discuţie despre băieţii cu voci feminine şi bullying-ul de care au parte. Horia Brenciu a avut un discurs senzaţional despre showbusiness, preconcepţii şi ce înseamnă să ai o voce specială.

"Chiar ai o voce specială şi chiar cred că eşti un mare plus pentru emisiunea Vocea României" a declarat Smiley.

Irina Rimes rămâne totuşi prima care s-a întors şi Alessandro merge în echipa sa.

Ceilalţi concurenţi care nu au întors scaunele sunt:

  • Cezar Guna - tânăr de 22 de ani care cântă pe stradă, nu a impresionat cu "Cry Me a River"
  • Patricia Buliga - studentă de 21 de ani cu emoţii mari, a cântat "Don't You Remember" de la Adele
  • Maria Marton - adolescentă şi fată de preot, care a cântat "Scared to be Lonely"
  • Radu Rupita - o prezenţă simpatică, de 33 de ani, bărbatul a cântat "Yo Cousin Vinny", iar Brenciu a simţit nevoia unui duet
  • Alexandra Boghici - mai venise şi în sezonul 6, dar nu a trecut mai departe nici acum cu piesa "Flames"
  • Ancuţa Stegaru - a întors 4 scaune la Vocea Germaniei dar nici unul în România cu piesa "Attention".

Echipele de la Vocea României 2019 arată astfel în urma episodului 2:

Smiley: Dragoş Alecsa, Doru Ciutacu
Irina Rimes: Emanuela Gherasim, Marina Arsene, Alessandro Dănescu
Tudor Chirilă: Jasmina Răsădean
Horia Brenciu: Alexandru Bugan

Comentează

Muzică nouă

Irina Rimes a lansat "Bădiță", o piesă marcată de influențe moderne și tradiționale - AUDIO

Irina Rimes vine cu un cadou în avans pentru sărbătoarea Sânzienelor, pentru a spune bun venit verii și a poveștilor ce se întind până dimineață. Piesa "Bădiță" este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork "Bădiță" - Irina Rimes
Artwork "Bădiță" - Irina Rimes │ FOTO: captură YouTube / Irina Rimes

"Bădiță" a fost compusă de Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Andrei Comaroni și David Goldcher, pe versuri scrise de Irina Rimes. Plină de energie și zvâc, piesa te va face să dansezi, să bați din palme și să te bucuri de viață.

"Bădiță" face parte dintr-un material mai amplu, intitulat "Origini", care îi va surprinde pe fanii artistei cât de curând, la fel cum a făcut-o și "Dudadu", care deja face turul Europei alături de DJ-ul &ME (Keinemusik), care o folosește în set-urile lui.

AUDIO: Irina Rimes - Bădiță

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.  "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, "Ba ba ba - Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Gelos", dar și cu "Stinge Luminile" alături de Theo Rose, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa "Ultima noapte".

Citește în continuare

Muzică nouă

Irina Rimes te reconectează cu sinele prin "Dudadu" - AUDIO

Irina Rimes a lansat "Dudadu", prima piesă dintr-un proiect mai amplu, intitulat "Origini", care va ajunge în curând la public. Melodia este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Irina Rimes - Dudadu
Artwork Irina Rimes - Dudadu │ FOTO: captură YouTube / Irina Rimes

Când ți-e dor de liniștea specifică naturii, de persoana dragă sau chiar de tine și ce a fost, ascultă noua piesă semnată Irina Rimes. "Dudadu" te va trimite în mijlocul apelor, al munților și al lumii și te va ajuta să te reconectezi cu sinele prin sunetul său mistic.

Melodia a fost compusă de Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Radu Taca, Andrei Comaroni, David Goldcher și produsă de Andrei Comorani și David David Goldcher. "Dudadu" este parte a unui nou proiect semnat Irina Rimes, "Origini", ce va beneficia și de un concert special, la Arenele Romane din București.

"Când muzica cântă, dați-vă voie să simțiți. Muzica este refugiul meu, e acel ceva care poate suplini orice stare și sper ca asta să simțiți și voi când ascultați <<Dudadu>>", a transmis Irina Rimes.

AUDIO: Irina Rimes - Dudadu

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.  "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, "Ba ba ba - Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Gelos", dar și cu "Stinge Luminile" alături de Theo Rose, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa "Ultima noapte".

Citește în continuare

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending