Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României: voci de finală în al doilea episod al sezonului 9

Episodul 2 din cel de-al nouălea sezon al emisiunii Vocea României a început fulminant, cu o posibilă voce de finală şi a continuat cu câteva numere pline de emoţie. Nimeni nu s-a speriat de faptul că episodul a fost difuzat într-o vineri 13 şi mai mult decât atât, 13 concurenţi şi-au etalat talentul în faţa juriului. Află cum a decurs a doua seară de audiţii şi cine a mers mai departe.

Publicat

pe

Vocea Romaniei 2019 sezonul 9 episodul 2 auditii pe nevazute
Vocea Romaniei 2019 sezonul 9 episodul 2 auditii pe nevazute │ FOTO: PROTV

Am avut înţepături între Irina Rimes şi Tudor Chirilă, dar mai puţine parcă decât sezonul trecut. Greul l-a "parat" Horia Brenciu, care a avut un schimb de replici destul de acid cu Tudor, legat de carieră muzicală, coveruri şi ce înseamnă arta adevărată. Au fost şi momente mai destinse, precum Horia cântând reggae cu un concurent sau Tudor dându-şi o parte din haine jos.

Irina a jubilat ca un copil la câţiva concurenţi care i-au trezit sensibilităţile literare.

Şapte concurenţi au impresionat juriul şi merg mai departe.

Am văzut carismă, mulţi tineri, adolescenţi cu ceva background muzical şi oameni care şi-au schimbat cariera şi au afla că adevărata lor pasiune este muzica. Tudor, Smiley, Irina şi Horia s-au duelat din greu pentru a îşi atrage vocile, uneori având şi rolul de "avocat" pentru un alt jurat, când nu se întorseseră cu scaunele. Hai să vedem care au fost concurenţii aleşi.

Jasmina Răsădean - I Put a Spell On You

Când începi astfel un număr muzical, ce mai e de spus? Jasmina Răsădean a făcut senzaţie cu o adevărată voce de finală. Încă de la primele acorduri Irina şi Horia au tresărit, auzind o voce mare de tot. Nu trecuseră nici 20 de secunde şi Irina era deja întoarsă, iar Smiley a cedat la rândul său şi s-a întors. Nina Simone ar fi mândră de această versiune a piesei, cântată cu "răutate", senzualitate şi extrem de mult talent.

Horia Brenciu a fost atât de impresionat încât a apăsat cu piciorul pe buzzer, cum făcea Loredana în sezoanele trecute. Nici Tudor Chirilă nu a rezistat şi a întors la rândul său scaunul. S-a negociat din greu pentru concurentă.

Tudor Chirilă a fost cel ales.

Alexandru Bugan - Road to Zion

Nimeni nu ar fi văzut-o venind pe asta! Un număr reggae la Vocea României e ceva ce nu vezi în fiecare zi, mai ales de la un student de 21 de ani, Alexandru Bugan. Tânărul a animat publicul şi a combinat reggae-ul cu rap-ul pentru o reprezentaţie rar întâlnită. Bătălia s-a dat între Irina Rimes şi Horia Brenciu, dar parcă Horia a vorbit mai bine pe rastafariană şi a fost mai aproape de sufletul lui Alexandru.

A fost şi un moment comic, când Alexandru a declarat că vrea să meargă... "în Irina" spre amuzamentul lui Tudor.

Alexandru este în echipa lui Horia Brenciu.

Dragoş Alecsa - Take Me To Church

Hozier a fost pe scena de la Vocea României în episodul 2 din sezonul 9. Se numeşte Dragoş Alecsa de fapt şi sub exteriorul timid se ascunde o voce mare. Culmea e că Horia fix timiditatea i-o apreciază şi felul cum ea se converteşte în ferocitatea unui artist care îşi stăpâneşte arta. Deşi tânărul s-a declarat influenţat masiv de Irina Rimes, faptul că ea ar dori să îl trimită spre zona unui act muzical ca Her l-a descurajat pe băiat, care a mers pe mâna lui Horia.

"Un băiat de 20 de ani, cu look de 15 şi voce de 30 de ani", aşa a fost descris de juraţi.

Aceştia i-au numit vocea specială, unică şi alegerea s-a făcut printr-o rotire a tânărului pe loc, pentru efect dramatic. A fost şi o dispută literară şi un adevărat interogatoriu din partea lui Tudor.

Smiley a fost ales.

Emanuela Gherasim - I See Fire

Tânăra cu alură de solistă consacrată şi inflexiuni plăcute a stârnit câteva discursuri interesante. Juraţii au aşteptat până la final să se întoarcă, dar când au făcut-o a fost o surpriză: Horia, Smiley şi Irina s-au întors. Irina a apreciat cât de drăguţă este Emanuela, iar Tudor Chirilă a jucat rolul troll-ului, care nu s-a întors, dar a avut multe de spus. Irina a surprins vorbind despre "Dorian Gray" şi Oscar Wilde, dar şi despre rolul artistului în viaţă.

Emanuela a intrat în echipa Irinei, cucerită de discursul său.

Marina Arsene - Dream A Little Dream of Me

După ce am fost surprinşi de reggae, am avut încă un moment surprinzător la "Vocea României" şi anume o mostră fantastică de jazz. După 20 de secunde Irina Rimes era deja întoarsă, jubilând la alegerea piesei "Dream A Little Dream of Me". Publicul a aplaudat încă de la început, iar Tudor a fost al doilea care s-a întors cu scaunul. Ultimele note i-a făcut şi pe Horia şi Smiley să se întoarcă, iar Tudor a petrecut ultima parte din număr complet consternat, perplex.

Tudor şi-a dat jos pălăria, iar Irina Rimes i-a mulţumit pentru prestaţie Marinei.

"A fost unul dintre momentele alea care te ung la inimă şi vreau neapărat să spun că este una dintre piesele mele preferate" a spus Horia.

Marina a decis să meargă în echipa Irinei.

Doru Ciutacu - Treat You Better

Doru are doar 20 de ani, a apărut în musical-uri, este student la 3 facultăţi şi a publicat 4 cărţi. A început cam nesigur, dar până la final l-a cucerit pe Smiley, singurul jurat care s-a întors. Juratul şi concurentul au fost pe aceeaşi lungime de undă, iar ce a urmat a fost o serie de glume despre părul creţ al tânărului. Juraţii au speculat că Horia l-ar face "plat şi lins" din creţ.

Tudor şi Horia au îngropat securea atacurilor de la un număr trecut, cu un Chirilă stând filial în braţele lui Brenciu, spre marele amuzament al publicului. Tudor şi-a dat hainele jos, pentru a acoperi culoarul lui Smiley şi a face un pic de show.

"Odată cu venirea lui Horia între noi calitatea umorului a crescut exponenţial" a declarat Tudor la un moment dat.

Doru merge în echipa lui Smiley.

Alessandro Dănescu - You Know I'm No Good

Cea mai cameleonică voce a serii a fost cea a lui Alessandro. Absolut toţi juraţii au crezut că ascultă un grup de fete cu voci diferite, ba chiar au primit aluzii la o fată voluptoasă din public. Surpriză! Era Alessandro, cu o voce foarte versatilă, feminină, dar perfect mulată pe piesa aleasă. Tânărul de 23 de ani a surprins-o total pe Irina, dar şi pe Smiley, în vreme ce Tudor a rămas total şocat de cine cânta de fapt acest track feminin.

A urmat o discuţie despre băieţii cu voci feminine şi bullying-ul de care au parte. Horia Brenciu a avut un discurs senzaţional despre showbusiness, preconcepţii şi ce înseamnă să ai o voce specială.

"Chiar ai o voce specială şi chiar cred că eşti un mare plus pentru emisiunea Vocea României" a declarat Smiley.

Irina Rimes rămâne totuşi prima care s-a întors şi Alessandro merge în echipa sa.

Ceilalţi concurenţi care nu au întors scaunele sunt:

  • Cezar Guna - tânăr de 22 de ani care cântă pe stradă, nu a impresionat cu "Cry Me a River"
  • Patricia Buliga - studentă de 21 de ani cu emoţii mari, a cântat "Don't You Remember" de la Adele
  • Maria Marton - adolescentă şi fată de preot, care a cântat "Scared to be Lonely"
  • Radu Rupita - o prezenţă simpatică, de 33 de ani, bărbatul a cântat "Yo Cousin Vinny", iar Brenciu a simţit nevoia unui duet
  • Alexandra Boghici - mai venise şi în sezonul 6, dar nu a trecut mai departe nici acum cu piesa "Flames"
  • Ancuţa Stegaru - a întors 4 scaune la Vocea Germaniei dar nici unul în România cu piesa "Attention".

Echipele de la Vocea României 2019 arată astfel în urma episodului 2:

Smiley: Dragoş Alecsa, Doru Ciutacu
Irina Rimes: Emanuela Gherasim, Marina Arsene, Alessandro Dănescu
Tudor Chirilă: Jasmina Răsădean
Horia Brenciu: Alexandru Bugan

Concerte & turnee

Irina Rimes aduce la Arenele Romane "Descântatele", un nou concept muzical live

Irina Rimes va prezenta la Arenele Romane un nou spectacol captivant: "Descântatele". Concertul va avea loc pe 28 septembrie, în aer liber, și promite o experiență muzicală unică, împletită cu mituri și povești străvechi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

"Descântatele" promite să fie o poveste mitică despre cum natura își revendică locul și, alături de toate miturile sale, începe să înghită orașul, oamenii, muzica și Arenele Romane. Prin acest spectacol, Irina Rimes explorează o conexiune profundă cu folclorul și rădăcinile sale, oferind publicului o perspectivă nouă asupra muzicii sale.

Spectacolul va include piese de pe noul EP, "Origini", precum și alte cântece inedite, nelansate încă, care vor continua să surprindă și să încânte audiența. Cu un picior ancorat în realitate și cu altul în fantastic, publicul este invitat să danseze între lumi alături de Irina pe 28 septembrie.

Pe lângă iele, sânziene și zmei, Irina va avea numeroși invitați speciali pe scenă, care vor fi anunțați în curând. Fanii sunt așteptați să se bucure de un spectacol de neuitat, plin de surprize și emoții.

Prețuri bilete concert Irina Rimes - Descântatele

Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 149 lei (+comision) și 279 lei (+comision), în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Află cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane

Vama revine și anul acesta la Arenele Romane cu un concert spectaculos, devenit deja tradiție atât pentru trupă, cât și pentru fani. Tudor Chirilă și colegii săi au dezvăluit cine sunt invitații surpriză care vor urca pe scenă alături de ei. Te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

VAMA în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

Pe 27 iulie, Vama va urca pe scena Arenelor Romane cu un show complex. Pe participați îi vor așteaptă hit-uri îndrăgite, piese pline de energie, dar și momente emoționante. Mai mult, trupa a invitat o serie de colegi de breaslă pentru niște reprezentații muzicale memorabile.

Cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane?

Delia

Primul invitat anunțat a fost Delia Matache, care promite să aducă o energie debordantă la Arenele Romane. Artista a fost surprinsă la repetiții cântând la flaut, în timp ce Chirilă exersa la clarinet.

Una din cele mai emblematice artiste din România, Delia se află constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale datorită hit-urilor pe care le lansează. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia", "Flex" sau evenimentul excusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București.

Smiley

Coleg în industrie și camarad la Vocea României cu Tudor Chirilă, Smiley a acceptat invitația de a împărtăși cu Vama cele mai frumoase momente muzicale.

"Dacă tot a fost Campionatul European de Fotbal, l-am provocat pe Smiley la un joc. Reguli simple: Pierzi, cânți la Arenele Romane. Câștigi, tot cânți la Arene! Așa că, Smiley, așteptăm revanșa pe 27.07", a transmis trupa Vama.

Artiștii din deschidere

Concertul Vama de la Arenele Romane va fi deschis de două artiste fresh, care promit multe din punct de vedere muzical.

IOVA

IOVA este artista alături de care trupa a lansat recent piesa "Ești sigură că vrei".Solistă și compozitoare, tânăra a încântat lumea cu talentul ei. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, când a început să ia lecții de chitară și pian. Doi ani mai târziu, și-a format propria trupă rock. IOVA s-a afirmat ca artist solo după ce a fost membru LaLa Band.

Drumul ei în industria muzicală a început după ce a trimis un demo la HaHaHa Production în toamna lui 2015, ca mai apoi să își lanseze primul single - "Be like water" în 2018. De-a lungul carierei, IOVA s-a ridicat mereu la un nou nivel. A acceptat provocarea label-ului ei de a crea 26 de piese ceea ce a dus la apariția conceptului "Bi-Polar: Why tf am I like this?!", o poveste împărțită în 4 acte (PEOPLE, SEARCHING, HER și SELF), fiecare reprezentând o parte din călătoria artistei.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023 și cea care a adus din nou victoria în echipa lui Tudor Chirilă, va aduce rock-ul la Arenele Romane. Maestrul și ucenicul vor cânta pe aceeași scenă și vor retrăi momente pline de emoție așa cum au făcut-o în timpul emisiunii.

Alexandra Căpitănescu este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Recent, Alexandra a lansat "Căpitanu", primul EP din carieră.

Prețuri bilete concert Vama la Arenele Romane

  • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețul de 149 lei (+comision) - Acces General. Copiii cu vârsta între 7-14 ani beneficiază de reducere - 49 lei (+comision).
Citește în continuare

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Trending