Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lucia deschide concertul byron de la Arenele Romane

Pe 9 noiembrie, formația byron va lansa la Arenele Romane din București un nou album de studio. Primii invitați speciali anunțați sunt Lucia și trupa ei.
Lucia

Lucia

Lucia va susține la Arenele Romane un set cu piese de pe cele două albume de studio lansate până acum, "Silence" (2015) și "Samsara" (2018). Cel mai probabil, setlistul va cuprinde și colaborarea Luciei cu byron pe piesa "Continuum", single ce se regăsește pe noul material byron.

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea album de studio al său, "Samsara". Discul îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde.

RECOMANDARE INTERVIU: Lucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO

Anunțat prin videoclipul "FRTHR" la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – matură, experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă "renaștere", în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX). Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale.

Noul album byron va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și neexplorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron.

Cele trei single-uri lansate până acum – "Anima", "Continuum" feat. Lucia și "Nouă" – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

Publicul va putea asculta întregul album în cadrul concertului de pe 9 noiembrie. Turneul național de promovare va fi anunțat în curând.

Prețuri bilete la concertul byron de la Arenele Romane

Primele bilete puse în vânzare au prețul special de 60 de lei (stoc limitat). Găsiți mai multe detalii despre prețurile biletelor în agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre byronLucia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României: voci de finală în al doilea episod al sezonului 9

Episodul 2 din cel de-al nouălea sezon al emisiunii Vocea României a început fulminant, cu o posibilă voce de finală...

Închide