Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Marina Arsene a dat strălucire jazz-ului la Vocea României - VIDEO

Cu o voce angelică și o tehnică vocală desăvârșită, Marina Arsene a schimbat complet atmosfera din platoul Vocea României. Muzica jazz a strălucit ca într-un concert de mare anvergură, la final jurații mulțumindu-i concurentei pentru acest moment special.
Marina Arsene la Vocea României

Marina Arsene la Vocea României

Vreme de câteva minute, timpul a părut că a stat în loc. Atât juriul, cât și publicul din platoul Vocea României, au fost absobiți de căldura și naturalețea interpretării Marinei Arsene. Piesa aleasă pentru audiții, "Dream a Little Dream of Me", i s-a potrivit perfect, cele patru scaune întorcându-se unul după altul.

Născută în Pitești, Marina Arsene a studiat compoziție-jazz la Conservatorul din București, urmând totodată cursurile de vară de la Icon Arts, predate de Luiza Zan, Mircea Tiberian și Chris Dahlgren. Acest bagaj de cunoștinte și-a pus amprenta pe interpretarea sa de la audiții, așa cum au sesizat și cei 4 jurați.

"Marinuca, ai cântat perfect. Eu mă bucur c-am avut acest moment, că am gustat din ce s-a auzit ca și cum aș fi gustat cu foarte multă poftă dintr-un măr suculent și gustos. Eu îți mulțumesc pentru momentul ăsta. Sunt foarte entuziasmată", a mărturisit Irina Rimes.

Horia Brenciu i-a mărturisit Marinei că a interpretat una dintre piesele sale preferate, felicitând-o pentru felul în care a reușit să transmită emoție.

"A fost unul dintre momentele alea care te ung la inimă și vreau neapărat să-și spun că este una dintre piesele mele preferate. Sub nicio formă anul ăsta, când m-am întors la Vocea României, nu credeam c-o să aud piesa asta atât de frumos interpretată, atât de candid și onest. Felicitări din toată inima!", i-a spus Horia Brenciu.

"Ai toate atuurile să ajungi departe, chiar să câștigi Vocea României"

Impresionat de vocea și interpretarea concurentei, Smiley a mărturisit că pentru astfel de momente a rămas în juriul Vocea României atâtea sezoane.

"Marina din Pitești...genul ăsta de moment te unge pe suflet. Adică pentru asta sunt de atâta timp la Vocea României - pentru genul ăsta de momente. M-aș bucura foarte tare să am ocazia să lucrez cu o voce ca a ta. Ai toate atuurile să ajungi departe, chiar să câștigi Vocea României. Depinde foarte mult de alegerile muzicale pe care le vei face împreună cu antrenorul pe care îl alegi", a adăugat Smiley.

Tudor Chirilă a felicitat-o și el pe Marina, spunându-i că își dorește mult să o aibă în echipă.

"Sunt absolut convins că a fost cel mai bun moment de până acum. Din ziua asta. Aș vrea să rămân în tonul momentului, dar îmi vine să urlu și să spun: vino la mine în echipă. Dar parcă aș sparge ceea ce se întâmplă aici în platou, după ce ai cântat tu. Mi-aș dori foarte mult să vii în echipa mea și cred că avem ce să facem împreună", a conchis Tudor Chirilă.

Irina a revenit cu o ultimă încercare, încercând să formeze o conexiune emoțională.

"Parcă nu-mi vine să sar pe tine să te conving, dar te rog eu frumos. Din sufletul meu, te rog, vino în echipa mea."

După un răgaz de gândire, Marina a ales-o pe Irina, aceasta mulțumindu-i pentru încrederea oferită.

VIDEO: Marina Arsene - "Dream a Little Dream of Me" la Vocea României 2019

În aceeași seară, au mers mai departe alți 6 concurenți, cu toții extrem de talentați. Găsiți detalii despre ei în rezumatul episodului 2 din cel de-al 9-lea sezon al emisiunii Vocea României.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jasmina Răsădean, "minunea" de 16 ani care a vrăjit juriul de la Vocea României - VIDEO

"Cum te numești, minune?", a întrebat-o Irina pe Jasmina Răsădean după o interpretare electrizantă a piesei "I Put a Spell...

Închide