Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

CLC și IMFACT concertează la București în septembrie

Trupele k-pop CLC și IMFACT vor concerta toamna aceasta la București. Evenimentul va avea loc pe 4 septembrie, la Sala Polivalentă.
IMFACT / CLC

IMFACT / CLC (foto: International bnt)

CLC (acronim pentru "Crystal Clear") este un grup sud-coreean format de Cube Entertainment în 2015. Grupul este alcătuit în prezent din șapte membri: Oh Seung Hee, Choi Yoo Jin, Jang Seung Yeon, SORN, Jang Ye Eun, ELKIE și Kwon Eun Bin. EP-ul lor de debut, "First Love", a fost lansat pe 19 martie 2015 și a inclus single-ul "Pepe".

Înainte de debutul lor oficial, grupul a început să câștige popularitate susținând spectacole stradale, prin care au strâns bani pentru copiii cu dizabilități. Aceste apariții au fost difuzate online, fiind incluse în reality show-ul lor, CLC's Love Chemistry.

Trupa are în discografie 10 EP-uri, primind în cei 4 ani de activitate premii ca The Next Rising Star of Asia Award și Rookie of the Year.

IMFACT (un mix între I'm Fact și Impact) este o trupă sud-coreeană de băieți formată de Star Empire Entertainment în 2016. Grupul este format din cinci membri - Jeup, Taeho, Jian, Sang și Ungjae - și a debutat pe 27 ianuarie 2016, cu albumul "Lollipop".

Grupul are în discografie 3 EP-uri, cele mai cunoscute single-uri din repertoriul lor fiind "F,S,G (Feel So Good)", "In The Club", "Lollipop", "Please Be My First Love", "Tension Up", "The Light" și "NANANA".

Bilete la concertul K-POP: IMFACT & CLC

  • VIP - 600 lei
  • Categoria I - 400 lei
  • Categoria II - 250 lei
  • Categoria III - 150 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
UNTOLD 2019 - Programul complet pe zile și scene

UNTOLD 2019 își va deschide porțile pentru o ediție aniversară de poveste. Consultă programul complet al concertelor pe zile, ore...

Închide