Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Martin Garrix, luat cu ambulanța din timpul unui concert în Las Vegas

Popularul DJ Martin Garrix a plecat cu ambulanța din timpul unui concert în Las Vegas. Glezna sa a fost rănită după o săritură de pe scenă iar acesta nu și-a putut duce setul la capăt. Iată cum reacționează Martin Garrix și ce le transmite fanilor apoi.
Martin Garrix

Martin Garrix

Se pare ca energia DJ-ilor și dorința lor de a anima publicul uneori se poate sfârși cu consecințe asupră sănătății acestora. Așa a fost și cazul popularului DJ Martin Garrix care a reușit să își lezeze glezna în timpul unui concert la Omnia Las Vegas, parte din rezidența sa în marele oraș de spectacol.

Garrix a sărit de pe scenă în timpul concertului și apoi a continuat setul încercând să mențină energia la cote înalte, sărind într-un picior. În ciuda încercărilor sale curajoase, durerea și-a făcut simțită prezența și l-a obligat să își încheie setul mai devreme pentru a se urca în ambulanță și a merge la spital.

Tânărul DJ în vârstă de 23 de ani și-a păstrat atitudinea pozitivă, postând pe contul său de Twitter un filmuleț cu el din ambulanță, zâmbind. Și-a cerut de asemenea iertare fanilor pentru că a încheiat concertul mai devreme pentru a ajunge la spital.

Martin Garrix iubește România și a venit în repetate rânduri la festivalul Untold. El este prezent și în 2019 în line-up-ul Untold din care va avea loc între 1 și 4 august. Să îi urăm însănătoșire grabnică și să îl vedem la fel de energic pe scenele din România!

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Martin Garrix
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reuniunea Spice Girls trezește reacții contradictorii după concertul din Dublin

Binecunoscuta trupă Spice Girls, care a activat cu succes în a doua parte a anilor '90, urmează trendul reunirilor după...

Închide