Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Martin Garrix, luat cu ambulanța din timpul unui concert în Las Vegas

Popularul DJ Martin Garrix a plecat cu ambulanța din timpul unui concert în Las Vegas. Glezna sa a fost rănită după o săritură de pe scenă iar acesta nu și-a putut duce setul la capăt. Iată cum reacționează Martin Garrix și ce le transmite fanilor apoi.
Martin Garrix

Martin Garrix

Se pare ca energia DJ-ilor și dorința lor de a anima publicul uneori se poate sfârși cu consecințe asupră sănătății acestora. Așa a fost și cazul popularului DJ Martin Garrix care a reușit să își lezeze glezna în timpul unui concert la Omnia Las Vegas, parte din rezidența sa în marele oraș de spectacol.

Garrix a sărit de pe scenă în timpul concertului și apoi a continuat setul încercând să mențină energia la cote înalte, sărind într-un picior. În ciuda încercărilor sale curajoase, durerea și-a făcut simțită prezența și l-a obligat să își încheie setul mai devreme pentru a se urca în ambulanță și a merge la spital.

Tânărul DJ în vârstă de 23 de ani și-a păstrat atitudinea pozitivă, postând pe contul său de Twitter un filmuleț cu el din ambulanță, zâmbind. Și-a cerut de asemenea iertare fanilor pentru că a încheiat concertul mai devreme pentru a ajunge la spital.

Martin Garrix iubește România și a venit în repetate rânduri la festivalul Untold. El este prezent și în 2019 în line-up-ul Untold din care va avea loc între 1 și 4 august. Să îi urăm însănătoșire grabnică și să îl vedem la fel de energic pe scenele din România!

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Martin Garrix
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE