Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN, Michael Bolton și Chris Botti

InfoMusic le oferă cititorilor un voucher de reducere la trei concerte așteptate în această vară: BZN (la Cluj-Napoca) și Michael Bolton (La București și Cluj-Napoca). Campania este valabilă pe o perioadă limitată.

Publicat

pe

BZN / Michael Bolton
BZN / Michael Bolton

Fiecare cititor InfoMusic poate beneficia de o reducere de 45% la achiziția de bilete la concertele BZN, Michael Bolton și Chris Botti.

Voucherul "infomusic" este deja integrat pe linkurile de achiziție de mai jos, iar reducerea se va aplica la continuarea comenzii.

Promoția se adresează exclusiv publicului InfoMusic, fiind derulată de organizatorul show-urilor, German Quality Entertainment, prin platforma Iabilet.

Duo-ul BZN revine la Cluj-Napoca

Pe 22 iunie 2019, îndrăgita trupă BZN revine la Cluj-Napoca pentru a-și lua rămas bun de la români în cadrul unui concert de adio, ce va avea loc la Sala Polivalentă. Jan Keizer și Anny Schilder, ambasadori ai turismului românesc, s-au îndrăgostit de ia românească, evenimentul de la Cluj fiind dedicat bluzei naționale pe care o vor purta în semn de respect și cu efuziune pentru toți fanii români.

“Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera” sunt doar câteva dintre piese pe care cei doi membri BZN le pregătesc pentru concertul din 2019. De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre”, reinterpretată de Jan & Anny alături de regretatul Dan Spătaru, va putea fi ascultată pentru prima oară live la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Melodia și videoclipul au fost lansate oficial la București în 2014.

Vezi coverul realizat de BZN după "Drumurile noastre" (Dan Spătaru)

Michael Bolton concertează în iulie în Cluj și București

La 6 ani de la concertul sold-out susținut la Sala Palatului din București, Michael Bolton revine în România. Artistul american va concerta pe 20 iulie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca și pe 22 iulie la Sala Palatului din București.

Michael Bolton a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 ca un adevărat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultătorului. A debutat în 1975 cu albumul intitulat Michael Bolotin (numele sau real). În această primă fază a carierei, trupa sa de hard-rock, Blackjack, l-a însoțit în turneu pe Ozzy Osbourne. Profund atras de muzica soul și de sound-ul promovat de Motown, Bolton a realizat un cover și după piesa "Georgia On My Mind", care a reprezentat un nou succes. În 1991, Bolton a lansat albumul "Time, Love & Tenderness" ce i-a adus și primul Grammy pentru coverul piesei "When a Man Loves a Woman".

De-a lungul anilor, artistul american a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, susținând turnee în întreaga lume. Michael Bolton a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Totodată, artistul a cântat alături de adevărate legende, aici menționându-i pe regretatul Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming și BB King.

Multe dintre hiturile artistului vor putea fi ascultate live în cadrul celor două concerte pe care Michael Bolton le va susține în România vara aceasta.

Trompetistul Chris Botti sosește pentru prima oară în România

Artistul american a vândut peste patru milioane de albume, găsind acea formă de exprimare muzicală creativă care începe cu sonorități jazz și se extinde dincolo de limitele unui singur gen muzical. Ultimul său album, "Impressions", a câștigat premiul Grammy la secțiunea Best Pop Instrumental Album.

Pe parcursul celor trei decenii de carieră, Chris Botti a înregistrat și a interpretat alături de muzicieni de calibru, precum Sting, Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, Josh Groban, Yo-Yo Ma, Michael Bublé, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler de la Aerosmith și Frank Sinatra. Fiind plecat în turneu și câte 300 de zile pe an, trompetistul a concertat cu orchestre faimoase ale lumii și în unele dintre cele mai prestigioase locuri, de la Carnegie Hall și Hollywood Bowl, la Opera din Sydney și Real Teatro di San Carlo în Italia.

Bilete la preț redus (-45%) la concertul BZN

 • Categoria VIP– 396 lei (preț final, după reducerea de 45%: 217,8 lei)
 • Categoria I – 336 lei (preț final, după reducerea de 45%: 184,8 lei)
 • Categoria II – 296 lei (preț final, după reducerea de 45%: 162,8 lei)
 • Categoria III – 196 lei (preț final, după reducerea de 45%: 107,8 lei)
 • Categoria IV – 96 lei (preț final, după reducerea de 45%: 52,8 lei)

Bilete la preț redus (-45%) la concertul  Michael Bolton din București:

 • VIP - 588 lei (preț final, după reducerea de 45%: 323,4 lei)
 • Categoria 1 - 488 lei (preț final, după reducerea de 45%: 268,4 lei)
 • Categoria 2 - 388 lei (preț final, după reducerea de 45%: 213,4 lei)
 • Categoria 3 - 300 lei (preț final, după reducerea de 45%: 165 lei)
 • Categoria 4 - 288 lei  - Stoc epuizat
 • Categoria 5 - 188 lei (preț final, după reducerea de 45%: 103,4 lei)
 • Categoria 6 - 128 lei (preț final, după reducerea de 45%: 70,4 lei)

Bilete la preț redus (-45%) la concertul Michael Bolton din Cluj-Napoca:

 • VIP - 288 lei (preț final, după reducerea de 45%: 158,4 lei)
 • Categoria 1 - 228 lei (preț final, după reducerea de 45%: 125,4 lei)
 • Categoria 2 - 200 lei (preț final, după reducerea de 45%: 110 lei)
 • Categoria 3 - 188 lei (preț final, după reducerea de 45%: 103,4 lei)
 • Categoria 4 - 148 lei lei (preț final, după reducerea de 45%: 81,4 lei)

Bilete la preț redus (-45%) la concertul Chris Botti din București:

 • VIP - 348 lei (preț final, după reducerea de 45%: 191,4 lei)
 • Categoria 1 - 248 lei (preț final, după reducerea de 45%: 136,4 lei)
 • Categoria 2 - 148 lei (preț final, după reducerea de 45%: 81,4 lei)
 • Categoria 3 - 98 lei (preț final, după reducerea de 45%: 53,9 lei)

PUBLICITATE
Comentează

Trending