Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

S-a anunțat perioada festivalului Neversea 2019 - VEZI AFTERMOVIE

Organizatorii festivalului Neversea programează cea de-a treia ediție în primul week-end din iulie 2019 și anunță când vor pune în vânzare primele abonamente.
Festivalul Neversea de la Constanța

Festivalul Neversea de la Constanța (foto: Neversea)

Anul viitor, "UNTOLD-ul de la mare" va ajunge la cea de-a treia ediție. Festivalul Neversea 2019 va avea loc în primul weekend din luna iulie, mai exact între 4 și 7 iulie 2019.

Locul de desfășurare este tot plaja Neversea din Constanța, amplasată între plajele Modern și 3 Papuci.

Organizatorii nu au dezvăluit niciun artist din viitorul line-up. Headlinerii se vor cunoaște mult mai târziu, după primele valuri de vânzări de abonamente. Anunțul a venit pe tiparul UNTOLD, perioada fiind anunțată la TV și urmată de un aftermovie oficial al ediției din această vară, video disponibil în rezoluție 4K la finalul acestui articol.

Când se vor pune în vânzare abonamente la Neversea 2019

Primele 10.000 de abonamentele la festivalul Neversea 2019 se vor pune în vânzare miercuri, pe 5 decembrie 2018, la ora 14:00. Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe. Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Primii care vor putea achiziționa bilete trebuie să se înregistreze în prealabil pe site-ul neversea.com. Astfel, vor putea beneficia de cele mai mici prețuri, biletele urmând să se scumpească de la o etapă la alta. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 5 decembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente.

Nu uita de cazare: Prețurile pentru weekend-ul Neversea vor exploda, vezi acum cele mai bune oferte pentru această perioadă!

Abonează-te la newsletterul InfoMusic pentru a fi la curent cu știrile din muzică și implicit cu viitoare detalii despre festival.

Neversea, un festival în creștere de la an la an

La Neversea 2018 au urcat pe scenă nume mari din pop, rock şi EDM. I-am putut vedea pe The Script, John Newman, Modestep, Alan Walker, Armin van Buuren, Hardwell, Scooter și Steve Aoki. În cele 4 zile de festival încheiate cu un foc de artificii, s-au înregistrat peste 210.000 de spectatori. Au cântat peste 200 de artiști pe o scenă uriașă, înaltă de 20 de metri.

Potrivit organizatorilor, 20.000 de spectatori au venit din străinătate, iar numărul total de participanți la Neversea a crescut în 2018 cu 60.000.

After Movie Neversea 2018

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE