Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Abonamentele la NEVERSEA 2019 se vor pune în vânzare miercuri - VEZI PREȚURI

Prețurile abonamentelor la NEVERSEA 2019 vor porni de la 399 de lei plus taxe. Organizatorii vor lansa primul contingent de 10.000 de bilete pe 5 decembrie.
Festivalul Neversea de la Constanța

Festivalul Neversea de la Constanța (foto: Neversea)

Organizatorii vor pune în vânzare primele 10.000 de abonamente la NEVERSEA 2019 pe 5 decembrie 2018, la ora 14:00. Miercuri vor fi disponibile două categorii de bilete:

  • Abonamente acces general - 399 de lei plus taxe
  • Abonamente VIP - 900 de lei plus taxe

Prețul final al abonamentelor normale va fi de 599 de lei plus taxe. Și prețurile la cazare în weekend-ul Neversea vor exploda, vezi acum cele mai bune oferte pentru această perioadă!

Cum poți cumpăra abonamente la NEVERSEA 2019

Pentru a putea cumpăra abonamente, fiecare persoană trebuie să se înregistreze în prealabil pe site-ul neversea.com. Va primi pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 5 decembrie, ora 14.00 și va putea achiziţiona maxim 4 abonamente.

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA, va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, pe plaja din Constanța, amplasată între plajele Modern și 3 Papuci. Organizatorii nu au dezvăluit niciun artist din viitorul line-up, dar promit artiști de renume internațional și o diversitate muzicală. Headlinerii se vor cunoaște mult mai târziu, după primele valuri de vânzări de abonamente.

Urmărește aftermovie-ul NEVERSEA 2018

Atmosfera unică trăită în cele patru zile de fanii festivalului NEVERSEA, dar și de artiștii care au urcat pe cele 7 scene a fost surprinsă în aproximativ 12 minute. Filmul poate fi urmărit mai jos, la rezoluție 4k.

Ediția din 2018 a strâns în cele patru zile de festival peste 210.000 de participanți din țară dar și din străinătate. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: The Script, Aloe Blacc dar și artiști pe care fanii îi așteaptă cu multă nerăbdare, cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell&Ingrosso, Steve Angelo. Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul NEVERSEA a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima seară a live-urilor de la Vocea României 2018 - VEZI VIDEO

Ediția live-urilor de la Vocea României a debutat pe 30 noiembrie 2018. Opt concurenți au urcat pe scenă, jumătate dintre...

Închide